Съвет за всяка зодия за днес, 3 март

13037
Съвет за всяка зодия за днес, 3 март
Снимка: iStock/Guliver

Искате ли всичко да ви върви по план? Тогава се вслушвайте в съветите на звездите. Те нямат за цел да ви подведат, а точно обратното.

Ето ги и тях:

Овен

Днес денят ще бъде изпълнен с копнежи и мечти. Ще се опитате да проявите творчество, но няма да се чувствате оценени. Най-добре се разходете с приятели и забравете за всички онези ангажименти, които са част от ежедневието.

Телец

Денят е страхотен за пазаруване и разходки по магазините. Отделете си една не малка сума пари, която да похарчите за вещи. Направете го с усмивка на лице. Не влизайте в пререкания с хора от обкръжението си, тъй като споровете няма да приключат във ваша полза.

Близнаци

Днес звездите ви съветват да не пътувате. Твърде вероятно е да получите обаждане от близък човек или роднина. Може да се наложи да инвестирате една не малка сума пари в лечение. Бъдете мъдри и не взимайте прибързани решения.

Рак

Денят не е подходящ за сключване на каквито й да е било сделки. Оставете това за друг ден. Четете внимателно всеки един документ, който подписвате. Не вярвайте на казаното в днешния ден.

Лъв

Възможно е днес новина от вашите деца или роднини да ви зарадва изключително много. Оставете си няколко часа, в които да разгледате стари снимки и да помечтаете. Забравете за миг за всички онези задължения, които са част от вашето ежедневие.

Дева

Денят ще бъде емоционален за представителите на зодия Дева. Предстои им да се срещнат с много хора именно днес и да сключат сделката на живота си. Добре е обаче да се уверите предварително, че всичко е наред и няма да попаднете в капана на измамници.

Везни

Везните ще бъдат сред шумна компания в днешния ден. Много трябва да внимават каква храна консумират, така че да не навредят на здравето си. Добра идея е да потичат час или два в парка на чист въздух или да се разходят с приятели.

4 истини за представителите на зодия Риби

Скорпион

Съдбоносна среща очаква през март 3 знака на зодиака

В живота няма нито една случайна среща, всеки човек се ражда с някаква цел. Някой е даден на Вселената за опит, друг за промени, някой ...

Не харчете твърде много. Днес не е най-подходящият момент за инвестиции. Ако сте планували да похарчите голяма сума пари за обзавеждане или друго, за предпочитане е да го оставите за друг ден.

Стрелец

Възможно е да получите обаждане от колега или приятел, които не сте виждали от години. Задължително приемете поканата да се видите, защото една такава среща би могла много да ви зареди.

Козирог

Денят ще бъде необичайно слънчев за вас. Ще забравите за проблемите, които са били част от живота ви през последните няколко месеца. Ще се отърсите от тях и ще стартирате „на чисто”.

3 неща, които правят жените от всяка зодия специални

Нашият характер често зависи от знака на зодиака. Никой не казва на 100%, но приликите са лесни за идентифициране. Овен 1.  ...

4 зодии, които много скоро ще се сдобият с рожба

Водолей

Днес ще се чувствате вдъхновени да творите. Ще имате желание да свършите много повече задачи, отколкото времето позволява. Не се претоварвайте, защото това може да повлияе негативно на настроението ви.

Риби

Рибите ще успеят да решат важен за тях проблем и това ще рефлектира положително върху настроението им. Денят ще бъде споделен и много емоционален.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com