Тайните на жените, които отслабват, без да пазят диета

6466
Тайните на жените, които отслабват, без да пазят диета
Снимка: iStock/Guliver

Да, можете да отслабнете без да се налага да гладувате или да пазите строги диети. Има дами, които го правят, които постигат желаните резултати и които споделят тайните си с нас. Ето какво правят жените, които отслабват без диети.

Не хапват сладко всеки ден – ако не можете да ограничите сладкото, то нека поне не е ежедневие за вас. Винаги можем да намерим повод да се поглезим с нещо сладко, но нека това не бъде толкова често. Няма и нужда да се лишавате напълно от любимия десерт, защото това ще доведе до нахвърлянето ви върху хладилника. Хапвайте умерено.

Закуска в чаша, от която ще отслабнете за броени дни

Лятото тепърва започва и всеки се стреми да се отърве от онези няколко килограма, които му пречат да облече любимата си дреха и да се р...

Разсейват се по време на хранене – с разговори, с мисли. Когато седнете да обядвате или вечеряте с някого – приятели, колеги, семейство, наблегнете на разговорите. Така ще се храните по-бавно, ще се наслаждавате на храната и ще се заситите много по-бързо.

Не си купуват диетични продукти – тъй като дори те да има ефект, той ще бъде краткотраен. Единственото нещо, до което води гладуването, е преяждане в даден момент. Съответно това не само, че няма да ви помогне да свалите килограми, а и ще доведе до покачването им. Нямате нужда от диетични продукти, а от воля и търпение.

Хапват от всичко – абсолютно всички основни групи храни са необходими на организма, за да функционира правилно. Това са въглехидрати, протеини и мазнини. Няма да постигнете нищо добро, ако избягвате определена група. Единствено може да отключите даден здравословен проблем, тъй като всяко вещество снабдява тялото с нещо, от което то има нужда.

Осигуряват си достатъчно сън – сънят е изключително важен за цялостното състояние на организма, в това число и за отслабването. Освен това колкото по-дълго спите, толкова по-малко калории приемате.

Вижте тук защо не отслабвате, въпреки многобройни опити

Чудите ли се защо след всички опити да свалите килограми, си стоите на едно тегло или с пренебрежима разлика? Тук ще ви разкрием някол...

Ограничават вредните храни – добре е в ежедневието ви да преобладават полезни храни, богати на витамини, домашно приготвена храна, плодове и зеленчуци. Вредните готови храни трябва да бъдат сведени до минимум.

Ограничават газираните напитки – колкото и диетични да са те според етикета. Газираните напитки са вредни. Най-добре ги заместете с чиста вода или чай.

Не броят калории – ако започнете да броите калории да всяко нещо, което хапвате, скоро ще се объркате и ще се изнервите. Това може да причини голямо напрежение. Освен това не е важен броят калории, а дали ще ги приемете от полезна или вредна храна. Стремете се към първия случай, когато калории ще са набавени от полезни продукти.

Внимават със захарта – знаете, че тя е опасна и не бива да се консумира в големи количества. Ограничете приема на захар максимално, за да се чувствате енергични и да бъдете в рамките на килограмите, към които се стремите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com