Тенденции при летния маникюр и прически

17982
Тенденции при летния маникюр и прически
Снимка: iStock/Guliver

Сезонът на отпуските, безкрайните горещи нощи, соленото море и забавленията е тук. Освен подходящо ваканционно настроение и разкошна свободна лятна рокля той изисква и нова прическа, съчетана с забележителен маникюр. Какви са тенденциите за лято 2021 и как да бъдете модерна? Последвайте съветите ни за впечатляваща визия.

Тенденции при маникюра за лято 2021

Този модел бански ще бъде ХИТЪТ на лятото

Ето, че настъпи моментът, в който дамите да се замислят с какъв модел бански да дефилират на плажа. Той задължително трябва да е модере...

 Маникюрът това лято се отличава с пастелни цветове,  върху които разцъфват нежни цветя и прехвърчат пъстри пеперуди. Модерни са бледо лилавото, пепел от рози, бялото, бежовото, небесно синьото. Може да си позволите дори бордо или зелено, ако са измити и матови като цвят. На мода остават омбрето и ноктите, решени в два или повече цвята – основен и допълващи за украсата.

Модерни дължини на летния маникюр

Като дължини наблюдаваме както дълги и изкусителни нокти, така и къс елегантен маникюр. Късите нокти се завръщат на модния подиум – богато украсени с камъни и решени в нежни цветове.

Модерна украса за летния маникюр

Украсата е богата – цветя, пеперуди, геометрични фигури, камъни, растения – всичко, което носи настроение и е пъстро и отличаващо се върху пастелната основа, е добре дошло. По-смелите дами могат да заложат на 3Д украса и брокат, а влюбените в елегантния и изчистен стил – на нежни дантели и цветя.

Топ разхладителни напитки за лятото

Остават ни само няколко седмици от началото на лятото и вече е горещо! За да се насладите на този сезон много повече, ви каним да приго...

Тенденции в модните прически за лято 2021

Бретонът и ретро стилът се завръщат при прическите и се превръщат в едни от горещите модни тенденции за лятото. Бретоните са плътни, дълги и покриващи веждите. Карето продължава да се носи със стил и удоволствие. Класическият боб и асиметрията са удобни, елегантни и функционални. Модерни това лято са и ултра късите прически, напомнящи момчешките.

За горещите нощи се препоръчват леки къдрици, подобни на тези, които са се носили през 60-те и прически с мокър ефект. За дамите с дълги коси се препоръчват ефектни аксесоари за прибиране на разпилените дължини в горещото време. Носят се панделки, диадеми, плитки, кърпи.

Като нюанси модерни са естествените цветове, светлите кичури, които сякаш са нарисувани от слънцето и солената морска вода.

 Как да обясните на професионалиста какво искате?

Идва жега, но има 5 бързи ефикасни метода да се разхладите

Съвсем скоро ще дойдат знойни жеги, а вие ще се чудите как да се разхладите. Летният сезон чука на вратата, а температурите ще започнат...

Когато посетите фризьора или маникюриста си, носете със себе си снимки на прическите и маникюрите, които ви допадат и искате да постигнете. Той ще ви консултира дали са подходящи за вашия тип коса и нокти и ще направи всичко възможно да се доближите до търсената визия. Ако просто обяснявате с думи, без да покажете снимков материал, твърде възможно е да не бъдете разбрана правилно и това да доведе до разочароващ резултат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...