Тези 5 зодии са най-големите кифли

18369
Тези 5 зодии са най-големите кифли
Снимка: iStock/Guliver

Нарицателното "кифла" присъства в речника на почти всеки българин. Тук не говорим за традиционния български десерт с мармалад, а за, вече превърналото се в традиционното, българско поведение на определен тип жени.

Ето кои са най-големите кифли сред зодиите:

БЛИЗНАЦИ

Има си по един тоалет за всяко настроение. Всъщност, май по два, защото жената Близнаци обича да купуват от всичко по две. Притежава изискан вкус за цветовете и подбира нежни, въздушни материи като шифон и фин памук. Пада си по чанти, гривни, слънчеви очила, пръстени и други украси. Има аксесоари дори за фитнес екипа. Винаги е на модната вълна – знае най-новите тенденции, коя звезда какво носи, кой е “писъкът” на сезона. Но дрехите си съчетава, както ѝ хрумне в момента. Резултатът понякога е страхотен, в други случаи – не толкова. Дали може да е кифла? Ако ѝ скимне – да. И докато ѝ омръзне. Оценка по кифломера – 4.

ДЕВА

Девите са минималисти в облеклото. Ако забележите Дева, цялата в пухчета и блестящи камъчета, значи нещо са ѝ объркали рождената дата в свидетелството. Те обичат стилни дрехи с изчистени линии и обикновено не се водят по модните прищевки. Но и не изостават, защото мразят да се отличават рязко от околните.

Какъв шофьор сте според зодията

Вкусът на Девата е безупречен, дори когато си пада леко екстравагантна. Доста е суетна, което не си личи, ако човек съди по самоуверената ѝ елегантност. Пазарува сама, защото дори приятелките ѝ трудно издържат на придирчивостта ѝ. Не си пада по бижутата и аксесоарите. Въпреки огромната си суетност стига едва до оценка 5 по нашия кифломер.

СКОРПИОН

Господарката на карнавалите – жената Скорпион, един ден може да е боядисана като индиански вожд, на следващия – съвсем без грим. Дотолкова убедителна е в различните си стилове, че човек трудно може да се ориентира коя е истинската ѝ същност. Не следва модата – модата следва нея.

Никога не пазарува наслуки. Купува само това, което ще ѝ свърши работа за конкретна цел. Може да даде безумно много пари за яке, а под него да сложи потник за 3 лв. от сергия. Ще видите Скорпионката да се прибира с окъсани кецове и стара раница и да излиза няколко часа по-късно, издокарана и прелестна като богиня. Не става за кифла, прекалено е непостоянна. Оценка 3.

СТРЕЛЕЦ

Жената Стрелец е дивото дете на зодиака. Най-тактично би било да кажем, че стилът ѝ е еклектичен. Тотално неадекватна е в повечето случаи, но не защото не може да се облича добре, а защото пет пари не дава. Тя е момичето, което се излежава край луксозния плувен басейн в гимнастическо трико, защото не е успяла да си намери банския.

Ето кога е първият ретрограден Меркурий за годината

Ще я видите да обикаля по улиците, облечена като клошар, понеже така ѝ е по-добре. Идеята ѝ за добро облекло е събрана в една дума – удобно. Памук, лен и вълна са любимите ѝ материи. Носи се спортно, рядко слага грим или бижута, но знае как да се издокара и да се превърне в неотразима красавица. Кифломер – 1.

КОЗИРОГ

Скъпи бижута, часовник, колан, чанта, обувки. Елегантни и маркови дрехи. Това е визитната картичка на жената Козирог, нейното лице за пред света. Може да има три бижута, но те ще са стилни, безбожно скъпи и качествени. Гардеробът й често е оскъден, но в него всички дрехи са съчетани перфектно, сякаш са свалени от витрината на изискан магазин. Има облекла за всеки случай – спортно, служебно и официално. Колкото е прецизна в облеклото, жената Козирог си има една слаба черта – косата. Вихрената прическа, често всеки месец в различен цвят, е единствената лудост, която тази стриктна дама си позволява. Пазарува прецизно, по каталог, като си прави отметки. Би се пазарила най-безсрамно за цената, ако смята, че е прекалено висока. Не би дала пари, за „глезотии“ като спа и козметичн и процедури, но би се зарадвала на такъв подарък. Ако смята, че има нужда да се държи като кифла, ще го направи. Така че оценката й е 6 от 10 възможни точки по нашия кифломер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com