Тези 5 зодии са постоянно закъсали с парите

17736
Тези 5 зодии са постоянно закъсали с парите
Снимка: iStock

С парите не можеш да си купиш щастие, но те са едно чудесно средство за по-добър живот, който може да ни улесни и да ни даде сигурност и спокойствие. Всеки се труди и изкарва парите си с усилия, но при някои те са много по-малко, отколкото при други хора. Истината е, че на някои просто не им се получава да спестяват пари, печелят ги с много труд, често харчовете им са повече от приходите и това не е никак добре. Които са зодиите, които добре познават безпаричието и парите при тях идват трудно?

Водолей – непрекъснато търсят нови неща, купуват си последните, мислят за бъдещето си и за собствения си комфорт, който е свързан с доста разходи. Подлъгват се по инвестиции, които не им носят приходи. По принцип материалните неща не ги съблазняват, но интересите им са свързани с доста пари, така че заради това се стремят с всички сили да изкарват средства.

Стрелец – те са много амбициозни и имат много идеи за бизнес и печелене на пари. Те обаче трудно се осъществяват, а дори и да се получат, парите сякаш изтичат в бездънна яма. Типично за Стрелците е да правят импулсивни покупки и точно там губят част от парите си. Имат склонност и към хазарта, което също се отразява на бюджета им. Все пак те продължават упорито да опитват да печелят парите си.

Рак – обикновено правят импулсивни покупки, харчат за ненужни неща, които в съответния момент им се струват много важни. Не се страхуват от работа, печелят пари, но трудно ги задържат и спестяват. Често отстъпват пред другите, когато става дума за работа и така могат да изпуснат някой и друг бонус.

Риби – за тях е доста типично да имат финансови проблеми. Те са творчески личности, а знаем, че с креативност е доста трудно да се изкарват пари. Друга работа просто не им носи такова удоволствие. За сметка на това, Рибите имат склонност да губят пари, харчейки ги за ненужни неща. Ето така губят и малкото спесявания, които успяват да заделят.

Везни -  те обичат красивите неща и точно заради тях стоят без пари непрекъснато. Искат всичко наоколо да бъде страхотно, нежно, изящно. Това важи за дома, работата, дрехите, самите тях, за абсолютно всичко. Освен това е важно да се чувстват значими в работата си, не се страхуват да поемат нови задачи, които ще им донесат увеличение на заплатата. Истината е, че парите не са онова нещо, което ги правят щастливи, но е хубаво да ги има. Обичат процеса по изкарването на финансите повече от самите финанси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com