X
 
 

Тези два зодиакални знака са родени да бъдат шефове

Всички ние искаме голяма кариера, но най-голям шанс да осъществят това имат два знака от зодиака.

Независимо дали става дума за разположението на планетите или способността за намиране на ръководна функция, тези две зодии определено са най-добрите, когато става дума за ръководни позиции. Те са родени лидери, авторитети, а с това и изключително способни и знаят от своите работници да оползотворят максимално. Личностите, които са представители на тези две зодии, са известни и успешни хора.

3-те най-коварни ЗОДИИ

Доверчивостта е едно от онези качества, които ни се искаше да не притежаваме. Има хора, които ви гледат мило, а говорят злини зад гърба...

Тези две зодии са Козирог и Овен.

Поради своя доминиращ характер те са родени за позицията шеф. Обичат работата, дисциплината и реда. Не се страхуват от загуба на позицията, защото са убедени, че са незаменими, което е дори и наистина възможно поради тяхната работохолична природа. Тяхното най-голямото предимство е, че са в състояние да извлекат най-доброто от другите, както и да се преборят за по-добра заплата на всички, а недостатък е упорство, безчувствеността и убеждението, че самите знаят какво е най-добре.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Георги Илиев Митев 2 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА "ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ, А РАБОТАТА СИ... НЕСВЪРШИ.
  • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    БОЙКОУСПОКОЯВАЩИ ЗА НАС СА БЕЗ ПАРИ. И ВИЖДАМ ВЕЧЕ АЗ БОЖЕСТВЕНА ГЛАВА (ДА КАЖА ТУК ПОХВАЛНИТЕ СЛОВА). ТРИ ПАПИ ПО ГЛАВАТА ГО ГАЛИЛИ И БОГОВЕТЕ НИМБА МУ БЛАГОСЛОВИЛИ.