Тези зодии са най-лошите домакини

32532
Тези зодии са най-лошите домакини
Снимка: iStock/Guliver

Да видим коя от зодиите хич не си пада по домакинската работа.

Близнаци
Представителите на тази зодия не са създадени за домакински задължения, готвене и чистване. Това, разбира се, не означава, че къщата им е в безпорядък. В крайна сметка най-важното е да се организира процесът. А това те го правят много добре. Близнаците са много общителни и разкрепостени. Те постоянно имат гости у дома, но и не отказват чужд помощ. Ако пък някой забрави да я предложи, те не се притесняват да делегират задължения - кой ще измие чашите, кой ще помогне с готвенето и т.н. 

Тези зодии НЕ могат да скъсат с миналото

Не е лесно да забравим миналото. Особено ако то е било изпълнено с тъжни или дори трагични събития. Всеки от нас понякога се връща към ...

Водолей
Ако отидете неочаквано у дома на Водолей, най-вероятно ще откриете бъркотия.Дрехи ще са разхвърлени навсякъде, ще има планина от мръсни съдове... Водолеите не обичат домашната работа и много често не знаят как да готвят. Ако имат нещо в хладилника, то вероятно става въпрос за поръчка от близкия ресторант или за бързо хранене. 

КАКВО СЕ КРИЕ В ДУШАТА НА ВОДОЛЕЯ?

Овен
Овните ще ви кажат кой препарат за почистване на прозорци да купите, кои лакове са подходящи за ремонта, къде да купите красиви покривки и салфетки. Но определено ще откажат да ви помогнат в приготовленията и домакинската работа. Те ще имат много неща за вършене и проблеми, с които да се измъкнат. И въпреки всичко, докато лежат на дивана, ще продължат да дават съвети.

Стрелец
Дори да нямат работа, почистването не е силна страна на зодия Стрелец. Стрелците могат да готвят, но го правят само, когато е необходимо. Те ще се опитат да делегират задачи и ако това е невъзможно, ще се "влачат" из апартамента с изражение на гибелна умора. Всичко ще е приготвено вкусно, но на следващия ден ще откажат да повторят същото действие.

Всеки иска да е в компанията на тези ЗОДИИ

Има хора, които приковават всички погледи към себе си, независимо от това къде се намират. Те са харизматични и са като магнит за околн...

Риби
Те обичат дома, семейството и домакинството. Привидният ред според тях е явната бъркотия. Те могат да чистят и готвят само, когато имат стимул за това. Не бива да очаквате от тях да го правят редовно. Невъзможно е да ги научите или да ги призовете към съвест. Те просто ще се оттеглят с усмивка в друга стая, по всяка вероятност сърдити.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Коя е най-добрата комбинация на цветове за дрехи

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Защо трябва да избягваме газираните напитки?

Трябва ли да накисваме зеленчуците във вода, сода за хляб или оцет?

Неправилното дишане: Много подценявано, но ето до какви проблеми води

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com