Тези зодии ще се СГОДЯТ през май

13032
Тези зодии ще се СГОДЯТ през май
Снимка: Istock/Photography

Любовта идва тогава, когато цениш достатъчно себе си и знаеш, че заслужаваш да бъдеш обичан. Този май ще се окаже много вълнуващ за три от зодиите, които ще спечелят сърцето на някого и ще направят сериозна крачка в живота си. Ето и кои са зодиите, които ще се сгодят през месец май:

1. Дева

3-те зодии с нова любов през май

Ако сте необвързани и се чудите кога най-после ще срещнете любовта, месец май ще бъде късметлийски за тези 3 зодии. 1. Риби (19 февруа...

Никога не сте предполагали колко внезапно може да ви връхлети любовта и какво е чувството, когато знаеш, че си намерил човека за теб. Вярвате или не, съвсем скоро ще го разберете. Най-любопитното е, че мъжът, който ще открадне сърцето ви, е човек, когото познавате от години, но никога не сте виждали в тази светлина.

За Девите с половинка - съвсем скоро ще осъзнаете какво съкровище имате до себе си и ще разберете, че наистина искате да прекарате живота си с този човек. Очаква ви щастливо бъдеще, ако си позволите да ви се случи и забравите за страховете си.

2. Водолей

Ако все още не сте открили своя човек, не се изненадвайте, ако до края на месец май срещнете някой, който ще влезе в сърцето ви и завинаги ще остане там. Любовта не пита и не иска разрешение кога да дойде и да обърне живота ви с главата надолу.

4-те зодии, които ги очакват любовни проблеми през месец МАЙ

Проблемите в отношенията са като мненията: всеки изглежда има много от тях. Мислите си, че когато най-накрая намерихте някой, с когото ...

За тези, които вече имат връзка – месецът е напълно подходящ за един семпъл, изпълнен с много любов ГОДЕЖ.

3. Риби

Необвързаните имат копнеж по човек, с когото никога не биха повярвали, че може да се случи нещо сериозно. Имайте повече самочувствие и вяра в себе си. Любовта ще дойде при вас, когато и самите вие започнете да обичате себе си. До вас ще застане мъж, когото дълго сте чакали. Не изпускайте шанса си, само защото имате притеснения - скачайте в дълбокото!

За тези, които вече имат половинка, помислете кои са факторите, които ви спират да направите тази голяма крачка. Основателни ли са или са просто глуповати страхове, които ви пречат да бъдете щастливи. Ако човекът до вас толкова време доказва, че е истински и иска да сте заедно, какво чакате още?

3-те зодии, които ще превземат месец МАЙ

Бъдете амбициозни, не жадни. Докато почти всички имат някаква амбиция, измерена с хороскопа им, има някои амбициозни зодиакални знаци,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...