Тибетски хороскоп разкрива цялата истината за нас

41810
Тибетски хороскоп разкрива цялата истината за нас
Снимка: Pixabay.com

Тибетската философия смята, че годината на раждане говори много повече за личността на даден човек, отколкото сме склонни да вярване.

3-те най-неопитни ЗОДИИ в секса

3-те най-добри съпруги според зодията

Това са 3-те зодии най-добри съпруги, които са златно съкровище за всеки мъж. Рак Когато веднъж ще спечелите жената Рак, тя ще ви оби...

Според тибетците, тя разказва както за личността на човек, така за това какъв е бил в предишния си живот.

Монах в компанията на маймуна

Вие непрекъснато завладявате сърцата на хората, тъй като сте открити и весели. Освен това сте внимателни към нуждите и желанията на обкръжаващите ви. Настроението ви трудно може да се развали, но за сметка на това от време на време обичате да спорите и дебатирате. Така захранвате душата си. В миналите ви животи сте били комик, търговец, гадател или владетел на малка област. Числата, които ви носят щастие, са 11, 23, 25. Пасвате си с Пазител на огъня и Езерна костенурка, а с Източник на чиста вода не се препоръчва създаване на връзка.

Жарко слънце

Забавен анализ на всяка зодия

Да си кажем истината в очите и да извадим кирливите си ризи на показ. И защо не? Всички знаем къде са ни слабите места, какво трябва да...

В напечените ситуации действате много точно. Хората знаят, че могат да разчитат на вас, а чувството ви за хумор е спечелило много ваши обожатели. За вас най-големият кошмар е ограничаването на свободата ви. В миналите ви животи сте били ловец, религиозен лидер, търговец на амулети, учител, съветник. Числата, които ви носят щастие, са 12, 24, 36. Кобра и Кожена гривна са най-подходящи за вас, а с Черен бивол сте твърде различни.

3-те най-откачени зодии

Нова луна

Вие непрекъснато копнеете за любов и романтика, просто натурата ви е такава – много чувствителна и нежна… през деня. С настъпването на нощта сякаш се променяте – ставате по-динамични, по-уверени, по-страстни, с което носите много радост на интимния партньор, разбира се. В миналите си животи сте били наемен убиец, детектив, председател на таен съюз, собственик на механа, ловец, лекар. Числата, които ви носят щастие, са 11, 23, 35. Най-много си подхождате с друга Нова луна и Черен бивол. Никак не се разбирате с Метален гонг. 

Черен бивол

5-те най-лоши зодии в зодиака

Най-инатливи, най-трудни за разбиране и с които да общуваш си е цяло изкуство. Ако вие попадате сред тези 5 зодии, научете какво и как ...

Вие сте личност, която избухва веднага, щом някой започне да върти и да суче. Най-много мразите увъртанията. Обичате всичко да се казва точно, ясно и директно. Но също така обичате и да доминирате – в любовта, в работата, в приятелството. Но това е така, защото усещате, че сте родени да бъдете водачи. В миналите си животи сте били общественик, бизнес лидер, съдия, диригент, политик. Вашите щастливи числа са 10, 22, 34. Подхождате си с Ярък въздушен змей и Нова луна. С Жарко слънце нямате перспектива.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ В IWOMAN.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com