ТОП 3 на зодиите, на които просто им е написано да са красиви

17224
ТОП 3 на зодиите, на които просто им е написано да са красиви
Снимка: iStock/Guliver

Представителите и на двата пола биха жертвали много, за да могат да се похвалят с физическата си красота. Не случайно днес естетическите хирурзи са на почит. За съжаление, красотата има и обратна страна. Колкото и да е невероятно, за някои хора привлекателният външен вид се превръща не в благословия, а в истинско проклятие.

Астролозите са сигурни, че външният вид на човек се определя още преди зачеването му и се дължи на кармичен дълг от миналите му животи. Те споделят, под кои знаци от зодиака най-често се раждат природно красиви хора. Тези късметлии се раждат с отлични наклонности, които процъфтяват в зряла възраст.

Тайни за красотатa, използвани от нашите баби

Нашите баби са имали завидно количество знания, касаещи домашните рецепти за красота. Разбира се, те са живели много по-близо до природ...

Близнаците са родени да привличат хората. Родените под този знак знаят знаят как да очароват и да карат другите да се влюбват в тях. Но привлекателността за Близнаци често става не благословия, а проклятие. За тях е трудно да решат и да изберат единствения сред тълпата от почитатели. Те често сменят партньорите си, което ги прави още по-привлекателни - в края на краищата нищо не предизвиква интереса повече от стремежа към нещо неуловимо.

Родените под знака на Скорпион  са фатални красавици и магнетични мъже. Тези ефектни и внушителни хора, които знаят как да се представят, като правило притежават животински магнетизъм. Скорпионите имат отлична представа за това, което искат, те знаят собствената си стойност много добре. Представителите на тази зодия наистина приличат на красиво, но смъртоносно животно, примамващо жертвите си с изключително ярък външен вид.

В  Стрелец Вселената обединява огъня и водата, топлината и студа, страстната природа и необходимостта да принадлежи само на единствения избран. Те са силни, уверени в себе си хора, честни и проницателни. И за това съдбата ги възнаграждава богато.

Разбира се, не е задължително да сте невероятно красиви, за да намерите своята половинка. Никак не е маловажна и красотата на душата. Понякога външната красота е за сметка на душевната празнота. Така привлекателния възншен вид е без значение. Рядко някой би направил компромис със себе си и би се свързал с душевно грозен човек.

Триковете за красота, които всяка жена трябва да знае

Що се отнася до нанасянето на грим, може да ни липсват продукти, може да имаме дефекти, които е почти невъзможно да се маскират, червил...

Но и е наистина проклятие, когато те преследват заради едната красота всякакви безпринципни и неприятни хора, без да се инетерсуват от душата и сърцето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...