Топ 4 на зодиите, които презират хороскопите

3346
Топ 4 на зодиите, които презират хороскопите
Снимка: iStock

Някои зодии са склонни да бъдат пристрастни към астрологичните прогнози - самите звезди са ги направили такива.

Да вярвате в предсказанията на звездите или не – това е личен избор на всеки, скептици има сред всички представители на целия зодиакален кръг. Някои от зодиакалните знаци, обаче, са по-склонни да се съмняват в астрологичните предсказания. Те смятат, че хороскопите са пълни глупости и с основание се подиграват на звездни пророчества.

Телец

Забавен хороскоп за мъжът Риби

Креативни, страстни, изключително колоритни натури... ето ви мъжете Риби! Наистина успяват да приковат вниманието върху себе си. Привли...

Този зодиакален знак принадлежи към елемента на Земята, той се характеризира с качества като практичност и благоразумие. Телецът предпочита да гледа на живота без розови очила. Те трезво оценяват фактите и не чакат манна от небето, те винаги разчитат само на себе си. Ако Телецът има лош период в живота, той предпочита да го обвиняват за неговите неуспехи и грешки, отколкото да обвиняват звездите за всичко. На тях им звучи нереално нещо нереално да е виновно за реални проблеми.

Козирог

Най-често тази зодия категорично не вярва в хороскопи и астрологични прогнози. Това е изключително земна зодия, за да повярва на нещо толкова „звездно“. Козирозите се интересуват много повече от своята  кариера, просперитет и успех, така че те отделят цялото си свободно време за постигане на целите си, без да губят незаменим ресурс за четене на хороскопи във вестника. Тази енергия и време могат да се използват за нещо много по-практично.

Везни

Забавен хороскоп за жената Риби

Знаете ли, че жените Риби са изключително забавни, съблазнителни и много загадъчни? Това са много характерни черти за представителките ...

Везните често подлагат на съмнение, включително и малкият процент точност на астрологичните прогнози. Въпреки това, Везните са толерантни и тактични - те няма да се подиграят на хората, които се доверяват на хороскопите. По-скоро към тях ще се отнасят с уважение и с посрещнат с усмивка тяхното увлечение.

Скорпион

Най-големият скептик сред всички други зодии е Скорпионът. Нещо повече, Скорпионите често обичат да се подиграват на някой, чийто поглед към света е различен от техния собствен. Дори ако астрологичната прогноза се окаже вярна, този зодиакален знак ще го отдаде на елементарно съвпадение.

Няма как да сме сигурни, че хороскопите, които четем, ще се сбъднат на 100%. Те, обаче, могат да ни помогнат да разберем отчасти какво ни готвят звездите, а ние мъдро да оперираме с тази информацията, за да обърнем нещата в наша полза.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com