Топ 5 на зодиите, на които можете да се доверите с всяка тайна

8272
Топ 5 на зодиите, на които можете да се доверите с всяка тайна
Снимка: iStock/Guliver

Далеч не всички хора могат да се похвалят с това, че могат да пазят тайните на другите. Представителите на пет от зодиакалните знаци, обаче, притежават този уникален талант. Астролозите не крият възхищението си от тях и ни запознават в подробности с техните качества.

Скорпион

Двете зодии, които винаги казват истината

Да можеш да кажеш истината в днешно време се оказва истински лукс. Много отношения се крепят на изгода и фалш. Хората са станали по-лиц...

Представителите на този знак са горещи и изразителни по отношение на много въпроси, но се отличават със способността да бъдат приятели и да държат устата си затворена. По отношение на чуждите тайни, особено на близки хора, той е внимателен - дори не е необходимо да го питат за това. Сигурно можете да си припомните поне един подобен случай със Скорпион от вашия живот.

Стрелец

Представителите на този знак знаят стойността на дадената дума - както своята, така и чуждата. Ако искате да говорите, тогава не можете да намерите по-добър събеседник от Стрелеца. Той винаги ще оказва подкрепа, дори и да не се съгласи за нещо, ще намери причини, ще намери точните думи. И едва ли някой отвън ще разбере за този разговор.

Близнаци

Родените под знака на Близнаци имат интересна особеност - те се грижат за репутацията си и не си позволяват да клюкарстват. Близнаците дори могат да жертват собствените си интереси в името на честта. Можете да им се доверите безпрекословно.

Още не си срещнал истинската любов? Ето какво казва хороскопът

Ако някой ви каже, че не вярва в любовта, знайте, че лъже. Всеки копнее да намери своята половинка, но понякога много от нас биват нара...

Везни

Основното качество на Везните е вродената способност да контролират емоциите си - няма да ги срещнете да плетат интриги и да инициират кавги, те не се интересуват от чуждите дела, те живеят собствения си живот. Невъзможно е дори целенасочено да се извлече информация от представителите на този знак. Те могат да завършат всеки разговор с думите „темата е затворена“.

Дева

Девите са надеждни, доказани, лоялни. Те никога няма да се конфронтират със съвестта си. Думата „тайна“ е свещена за тях. Те ще се отдалечат от отговора, ще променят темата на разговора, ще го превърнат в шега, но никога няма да заменят „своя“.

Всеки е благословен, ако има приятели от тези зодии. Така има с кой да сподели своите тайни и дори да разчита на съвет от тях. Знаем, че е изключително разтоварващо да споделите с някого това, което ви мъчи и така проблемът става наполовина по-малък

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...