ТОП 5: Най-желаните ЗОДИИ, които привличат всички

11229
ТОП 5: Най-желаните ЗОДИИ, които привличат всички
Снимка: iStock/Guliver

Обаянието и привличането са неща, които никой не може да обясни. Те са съвкупност от външност, увереност, характер и какво ли още не. Ето кои са ТОП 5 на зодиите, които привличат всички.

5. СТРЕЛЕЦ: Представителите на тази зодия имат много интересен чар, който е магнит за противоположния пол. Те са хем сладки, хем страстни и тази интересна комбинация е много привлекателна. Често Стрелците не осъзнават силата на чара си, което ги прави още по-симпатични. Най-хубавото при тях е, че не вирват носове, когато след тях за заформи опашка от обожатели, а внимателно избират човека, с който биха си паснали най-добре.

Как да открием голямата любов според зодията

Колкото и да сме сериозни и целеустремени в кариерата си, всеки от нас е прекарал поне един час от живота си в мечти за голямата любов....

4. ВОДОЛЕЙ: Водолеите са страхотно привлекателни, особено когато заговорят и заблестят с интелекта си. Техният ум е много секси, умеят да говорят красиво, да се закачат игриво и изобщо са много привлекателна компания за противоположния пол. Това, което ги прави още по-желани, е че много трудно се дават и не са никак лесна партия. Играта около това да завладееш сърцето на един Водолей в влудяваща, което ги прави още по-желани. И това не е хитрост, просто са си такива по душа!

3. БЛИЗНАЦИ: Близнаците са истински огън! Те са много страстни, обичат секса и това е нещо, което им личи от километри. Винаги изглеждат предизвикателно, движат се секси и хващат окото, където и да влязат. Техният чар е неустоим. Винаги избират правилния парфюм, за да привлекат отсрещния човек, както и правилните дрехи, така че да стане ясно, че са горди с начина, по който изглеждат и не се страхуват да го покажат. Близнаците са страхотна партия за страстни и мимолетни преживявания, които цял живот не можеш да забравиш. Толкова с добри!

2. ОВЕН: Овните са невероятно привлекателни и желани партньори. Около тях има някаква сериозност и загадъчност, която привлича като магнит другите. Не се дават лесно, игрите с тях са дълги и много интересни. Можеш да завладяваш сърцето на един Овен дълги месеци, преди да ти позволи нещо повече. Но тези месеци ще са незабравими и истински приключенски. Ще преживеете много романтични моменти с тях, много страстни емоции и какво ли още не. Овните са една от най-желаните зодии.

1. СКОРПИОН: Първото място в класацията за най-желани зодии заемат Скорпионите. Те са всичко, което можеш да искаш от един партньор. Страстни са, обичат силно, можеш да разговаряш с тях и по сериозни теми, а романтиката е нещо, без което не могат. Скорпионите имат вроден чар, движат се съблазнително, говорят привлекателно и всичко, което правят, може да подлуди отсрещния човек. Ако имате връзка със Скорпион, ще разберете какво е истинска страст и любов. Невероятни са!

4-те зодии, на които им е писано да са БОГАТИ

Парите не са щастие, но определено могат да направят човек по-спокоен за живота си и да се радва на привилегии, които не всеки притежав...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com