Топ съвети за използване на спирала: Как очите да станат по-големи и по-изразителни

6388
Топ съвети за използване на спирала: Как очите да станат по-големи и по-изразителни
Снимка: iStock/Guliver

Спиралата е задължителен атрибут в козметичната чантичка на всяка жена, независимо от стила, възрастта и целта на визията. Без спирала е малко вероятно да бъде възможно да се постигне наистина цялостен образ, да се подчертаят всички негови предимства. Има няколко препоръки от гримьори, които ще ви помогнат да изглеждате по-ефективни.

1.        Създайте формата на очите

Не само очната линия, но и спиралата могат да създадат формата на очите, да я коригират. За целта е важно да контролирате колко спирала имате върху четката. Нанесете повече отвън, за да подчертаете зоната и визуално да озарите очите. Те ще изглеждат по-интересни, ще придобият наклонени черти и ще се разтеглят визуално. Ако наблегнете на центъра с повече спирала, очите ще станат по-големи, ще придобият закръгленост. А минаването по долните мигли също отваря очите и им придава кръгла форма. Не забравяйте да експериментирате и да изберете най-добрата форма за вас.

2.        Форма на четката

Има различни видове четки, някои са във вид на спирала, други придават обем, а трети  удължават. Самата спирала може да бъде съвсем обикновена, но четката може да направи много. За да навиете миглите, отдайте предпочитание на извита форма, обемът ще създаде плоска, овална, дължина - като конус, двойна. Ако миглите ви са заплетени, изберете кръгла или пухкава четка. 

3.        Цвят

Оказва се, че можете да подчертаете цвета на очите и да го представите по-изразително със спирала. За да засенчите очите, използвайте спирала, която е подобна по цвят на очите. За кафявите - кафяви, за сините - сини, за зелените - зелени. Така очите ще бъдат по-големи, по-меки, по-изразителни. Или можете да играете с контраст и да направите очите си завладяващи, ефектни. Кафявите очи за тези цели си подхождат със синя спирала, синеоките с  кафява, а зеленооките с лилава.

Магнитна спирала решава проблемите с гримирането

Създадоха "магнитна" спирала за мигли, която обещава да реши всички проблеми на жените в подчертаването на миглите. Цялата тайна на пр...

4.        Модна марка

Гримът, при който спиралата се нанася на слоеве, изсушава се и се нанася отново, все още е актуален. По-добре е да използвате удължаваща спирала за тези цели, така че миглите да не се превърнат в едно петно. Или можете да си купите ярка спирала и да я нанесете по същия начин. Ще се получи закачливо и забележимо излъчване.

5.       Особености

Трябва да се вземат предвид ситуацията, целта на визията и характеристиките на миглите. Спиралата за обем е подходяща за редки мигли, за къси – за удължаване, за прави - с ефект на извиване. За вечерна визия можете да купите спирала с ефект на изкуствени мигли.

Тези съвети ще ви помогнат да използвате безупречно спиралата и да усъвършенствате външния си вид.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com