Това е най-подлата зодия

31736
Това е най-подлата зодия
Снимка: Pixabay.com

Раците са много всеотдайни и любвеобвилни до момента, в който не бъдат предизвикани. Те се стремят да не обидят никого, винаги мислят за другите и когато някой ги обиди по някакъв начин те го приемат много лично.

Често са затворени в себе си и могат да се отпуснат пред не много хора. Дават всичко за приятелите си и често слагат на преден план техните проблеми. Това е и причината и те да очакват същото. Когато не го получат стават раздразнителни и много опасни.

3-те най-неопитни ЗОДИИ в секса

Е, не всички сме добри във всичко. Тези няколко зодии имат особености в характера, които ги правят или по-затворени, или по-плахи. Това...

Ето и няколко факта за тази зодия:

1. Най-добри приятели и най-жестоки врагове – Раците могат да бъдат най-верните приятели, но провокирани излизат от черупката си и стават учудващо жестоки и отмъстителни.

2. Винаги намират време за приятелите и семейството си. Никога не ги пренебрегват, защото за тях те са най-важното и ценно нещо.

3. Дават всичко за половинката си, трудно се отпускат пред някого, но направят ли го обичат много силно, дори понякога задушаващо. Те са много емоционални и чувствителни и понякога дори години не им стигат да преглътнат раздяла и да продължат напред.

4. Раците се нуждаят от много внимание, но за разлика от Лъва те не го търсят от случайни хора, а само от най-близките си хора.

Това са зодиите, които най-бързо си сменят гаджетата

Ако излизате с някоя от тези зодии, бъдете подготвени, че за тях дългата или кратката връзка не се различават много. Впускат се лесно ...

5. Често за измъчвани от носталгия. Връщат се мислено в миналото и дълго време не могат да се откъснат от него, особено ако им е било скъпо.

6. Обичат срещите със стари познати. Често си уреждат такива срещи, защото обичат да си спомнят минали моменти с близки хора.

7. Настроенията им винаги са една от двете крайности - или са на седмото небе от щастие, или са тотално съкрушени от мъката си. Когато са в лошо настроение или тъгуват за нещо, общуването с тях става много трудно, доста често дори невъзможно. Приятелите им трябва да се научат да не приемат това лично.

8. Умеят да решават проблеми и да избират най-правилното решение. Доста често пренебрегват себе си, заради приятелите и семейството си. Решават да изберат техните проблеми преди своите.

9. Ако имаш приятел представител на тази зодия, никога няма да се чувстваш сам. Те винаги са до теб и се стремят да го показват постоянно. Когато става въпрос за приятели и семейство стават безстрашни и са готови на всичко, за да защитят близките си.

3-те зодии, които ще имат много щастливо лято

... поне засега. Това са зодиите, за които лятото ще бъде вълшебно. Ще има много емоции, много летни страсти и ще изживеят най-хубавите...

10. Раците имат много добра интуиция, нужен им е няколко минутен разговор, за да разчетат напълно характера на човека срещу тях.

11. От стремеж към съвършенство представителите на тази зодия често се разпиляват в ненужни стъпки, вместо да спрат, да се огледат и да подходят разумно. При тях обаче чувствата винаги са преди разума.

Раците са една от най-интересните и неразбрани зодии, но ако се сдобиете с такъв човек в обкръжението си не го изпускайте за нищо на света, защото ако сте коректни с тях, те ще бъдат до вас завинаги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...