Това е най-подлата зодия

31778
Това е най-подлата зодия
Снимка: Pixabay.com

Раците са много всеотдайни и любвеобвилни до момента, в който не бъдат предизвикани. Те се стремят да не обидят никого, винаги мислят за другите и когато някой ги обиди по някакъв начин те го приемат много лично.

Често са затворени в себе си и могат да се отпуснат пред не много хора. Дават всичко за приятелите си и често слагат на преден план техните проблеми. Това е и причината и те да очакват същото. Когато не го получат стават раздразнителни и много опасни.

3-те най-неопитни ЗОДИИ в секса

Е, не всички сме добри във всичко. Тези няколко зодии имат особености в характера, които ги правят или по-затворени, или по-плахи. Това...

Ето и няколко факта за тази зодия:

1. Най-добри приятели и най-жестоки врагове – Раците могат да бъдат най-верните приятели, но провокирани излизат от черупката си и стават учудващо жестоки и отмъстителни.

2. Винаги намират време за приятелите и семейството си. Никога не ги пренебрегват, защото за тях те са най-важното и ценно нещо.

3. Дават всичко за половинката си, трудно се отпускат пред някого, но направят ли го обичат много силно, дори понякога задушаващо. Те са много емоционални и чувствителни и понякога дори години не им стигат да преглътнат раздяла и да продължат напред.

4. Раците се нуждаят от много внимание, но за разлика от Лъва те не го търсят от случайни хора, а само от най-близките си хора.

Това са зодиите, които най-бързо си сменят гаджетата

Ако излизате с някоя от тези зодии, бъдете подготвени, че за тях дългата или кратката връзка не се различават много. Впускат се лесно ...

5. Често за измъчвани от носталгия. Връщат се мислено в миналото и дълго време не могат да се откъснат от него, особено ако им е било скъпо.

6. Обичат срещите със стари познати. Често си уреждат такива срещи, защото обичат да си спомнят минали моменти с близки хора.

7. Настроенията им винаги са една от двете крайности - или са на седмото небе от щастие, или са тотално съкрушени от мъката си. Когато са в лошо настроение или тъгуват за нещо, общуването с тях става много трудно, доста често дори невъзможно. Приятелите им трябва да се научат да не приемат това лично.

8. Умеят да решават проблеми и да избират най-правилното решение. Доста често пренебрегват себе си, заради приятелите и семейството си. Решават да изберат техните проблеми преди своите.

9. Ако имаш приятел представител на тази зодия, никога няма да се чувстваш сам. Те винаги са до теб и се стремят да го показват постоянно. Когато става въпрос за приятели и семейство стават безстрашни и са готови на всичко, за да защитят близките си.

3-те зодии, които ще имат много щастливо лято

... поне засега. Това са зодиите, за които лятото ще бъде вълшебно. Ще има много емоции, много летни страсти и ще изживеят най-хубавите...

10. Раците имат много добра интуиция, нужен им е няколко минутен разговор, за да разчетат напълно характера на човека срещу тях.

11. От стремеж към съвършенство представителите на тази зодия често се разпиляват в ненужни стъпки, вместо да спрат, да се огледат и да подходят разумно. При тях обаче чувствата винаги са преди разума.

Раците са една от най-интересните и неразбрани зодии, но ако се сдобиете с такъв човек в обкръжението си не го изпускайте за нищо на света, защото ако сте коректни с тях, те ще бъдат до вас завинаги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com