ТОВА е вашият Хелоуин костюм според ЗОДИЯТА!

7743
ТОВА е вашият Хелоуин костюм според ЗОДИЯТА!

ОВЕН

Овните не се страхуват да се борят за това, в което вярват и към което се стремят. Не приемат лесно чуждо мнение, а предпочитат да налагат своето. Те са амбициозни индивидуалисти. Идеално би им паснал образа на Лейди Гага или Жената войн.

ТЕЛЕЦ

Твърдоглави, капризни, изискващи и критикуващи, но и много сърцати, телците биха се чувствали идеално в образа на Тинкърбел, Рейчъл Грийн от "Приятели" или Бел от "Красавицата и звяра".

Трите зодии, които много трябва да внимават през 2022 година

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са много социални, забавни, сръчни, умни, находчиви, бъбриви, въобще близнаците са пълни с енергия. Би им подхождал образа на Станли Ипкинс от "Маската" или пък Пепеляшка.

РАК

Романтични, чувствителни и отдадени на семейния живот - такива са раците. Но макар да изглеждат лесно раними, те се изявят като изключително силни личности, много целеустремени в живота си и много борбени. Идеалният хелоуин образ за тях би бил Бела от "Здрач" или нещо съвсем различно от романтиката и по-близо до смелостта и упоритостта на зодията - Нео от "Матрицата".

ЛЪВ

Лъвовете са смели, горделиви, родени да командват, много суетни и независими. И изборът на хелоуин костюм трябва да е идеално отражение на темпераментния им характер. Ето защо подходящи образи са Мерида от "Смело сърце" или пък Мадона.

ДЕВА

Суетни, педантични и много организирани, Девите ще се чувтсвта идеално в образа на Моника Гелър от "Приятели", Бионсе или просто принцеса.

ВЕЗНИ

Везните могат да са безкрайно спокойни, но и крайно изнервени. Може да са душата на компанията или да си стоят кротко в някой ъгъл. Техният противоречив характер идеално си пасва с образи като Мери Попинс, например.

СКОРПИОН

Ужасите за Хелоун в атракционите тази година са идеалното бягство от пандемията

Атракционът на Universal Studios Hollywood е известен със своята богата програма за Хелоуин, когато в тематичния парк в Калифорния се п...

Скоприоните са страстни, хитри, манипулативни, много остроумни и целенасочени. Тези хора обикновено са много потайни и добре прикриват емоциите и мислите си. Идеалният хелоуин костюм за един скорпион би бил този на зомби, герой от Семейство Адамс или пък Валдемор от "Хари Потър".

СТРЕЛЕЦ

Обичайно те летят някъде в небесата и трябва все някой да ги приземява. Обичат пътешествията, бохемския начин на живот, не умеят да пазят тайни, ама въобще, безкрайни оптимисти са и много добронамерени. Хелоуин костюми на хипи, принцеса Лея, Джой от филма "Отвътре навън", Майли Сайръс идеално ще им паснат.

КОЗИРОГ

Козирозите са много отговорни, интелигентни, работливи, организирани и последователни. Ето защо може да им пасне за хелоуин да се маскират като Кейт Мидълтън, принцеса Елза.

13 странни суеверия и поверия за Хелоуин

През последните години все повече българи празнуват Хелоуин и радват децата си, които нямат търпение да се пременят в нов костюм и да п...

Мъжете от тези ЗОДИИ никога няма да се променят, каквото ще да става!

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са амбициозни, индивидуалисти, артисти, мечтатели. Имат огромно сърце и много позитивна енергия. Но често са и твърде многословни и философстващи на всякакви теми. Идеалният хелоуин образ за Водолеите би била Фиби от "Приятели", Снежанка, Анджелина Джоли.

РИБИ

Много интелигентни, но това редовно ги превръща и в дървени философи. Чувствителни и добри приятели са, много отговорни и чудесен пример за подражание. Те са вечно търсещи и експериментиращи, много любопитни и затова лесно биха влезнали в образа на Алиса от Страната на чудесата, например.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно