Това са най-забавните знаци на зодиака!

10062
Това са най-забавните знаци на зодиака!
Снимка: iStock/Guliver

Лъв

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и смешното им помага да направи точно това. Те са онзи приятел, който обича да разказва скандална история, пълна с преувеличение за комедиен ефект, и нямат проблем да изиграят всички части сами, включително да добавят и гласовете. Там, където ще се сблъскат с проблеми, приемат всичко с чувство за хумор и се справят много по-лесно с проблемите.

По-добре да си нямате работа с тези зодии, защото могат да бъдат страшно опасни!

Никой не е съвършен на този свят; всеки има недостатъци и недостатъци. Всеки има различен начин да разкрие гнева си, което понякога мож...

5-те зодии, които се влюбват за минути

Овен

Овните са известни със своето глупаво, безгрижно чувство за хумор и не са чужди да използват физическия си характер, за да се уверят, че шегата им се приземи. Естествено родени лидери, Овните често ще използват шеги, за да се харесат на своите съотборници, колеги и приятели, за да им покажат, че светът е в безопасност в техните (много смешни) ръце. 

Близнаци

Близнаците са известни със своята дарба за глупости и те са най-добри приятели с всякак шеги, анекдоти, вицове, кратки забавни изречения и думички. Близнаците също имат рядката способност да се подиграват на другите, като същевременно не пресичат границата и не ги смятат за подли или обидни. Вероятно защото те могат да я изядат и да я вземат, и нямат проблем да обърнат остроумието върху себе си. Докато дългите истории може да не са непременно тяхната силна страна (лесно им омръзва), Близнаци винаги са на разположение за саркастичен коментар или за весел анекдот, който перфектно вдига всяко паднало настроение.

Зодиакалните знаци, които имат дар от боговете!

Има хора, които просто сякаш са докоснати с божествен пръст по челото, когато са се родили. При тях всичко е по-лесно, по-висше и по-в...

Везни

Супер приятелските Везни са социалната пеперуда на зодиака, така че не трябва да е изненада, че те са и един от най-забавните знаци. Везните се хранят с енергията на другите, така че ако се усмихвате, те се усмихват. Означава ли това, че понякога ще стигнат до неудобни крайности, за да се уверят, че всички около тях се забавляват? Да. Работи ли обикновено и умират ли от смях всички накрая? Можете да се обзаложите.

3 зодии, които ще разберат ШОКИРАЩА истина в края на СЕПТЕМВРИ

Стрелец

Остроумието и хитростта идват много лесно за Стрелеца, което ги прави и най-забавния знак в зодиака. Стрелците са известни с това, че могат да намерят хумора във всяка ситуация и са склонни да бъдат онзи приятел, който ви кара да се търкаляте по пода и да се смеете секунди след като влязат през вратата. Те също са фантастични разказвачи, способни да превърнат обикновения ден в някаква комедия на ниво ситком. По принцип всички се нуждаем от поне един - или няколко - Стрелци в приятелската група.

Лъвовете са естествени изпълнители, които обичат да бъдат в центъра на вниманието и смешното им помага да направи точно това. Те са онзи приятел, който обича да разказва скандална история, пълна с преувеличение за комедиен ефект, и нямат проблем да изиграят всички части сами, включително гласове. Там, където ще се сблъскат с проблеми, е, когато желанието им за светлината на прожекторите ги кара да прекарат хумора зад борда, в шоу-лодка или понякога смущаваща територия. Но когато са в своята A-игра, Лъвовете са най-смешните приятели наоколо.Л

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com