Това са вещите, които поглъщат енергията ни

4117
Това са вещите, които поглъщат енергията ни
Снимка: iStock

Има доста предмети, които без да осъзнаваме, изпиват енергията ни и ни карат да се чувстваме вечно отпаднали. Много от тези предмети са в къщите или апартаментите ни, без дори да подозираме, че съществуват. Те са отдавна забравени и закътани на места, които рядко проверяваме. Желателно е след като прочетете тази статия, да се огледате в дома си и ако забележите някои от споменатите предмети, да реагирате възможно най – бързо, като ги премахнете от дома си или ги поправите, ако са счупени, тъй като счупеното често се свързва именно с лошия късмет и негативната енергия.

Книги, които никога повече няма да прочетете - Има книги, които бихме искали да помним цял живот, защото са ни въздействали изключително силно и са ни накарали да изпитваме силни емоции. Но има и такива, които просто събират прах по рафтовете или на тавана. Желателно е да се отървете от тях, като например може да ги дарите на някоя библиотека или да ги подарите на съседите. Не е нужно да ги изхвърляте на боклука, а само да ги премахнете от дома си. Чуждото нещастие може да се окаже щастие за някой друг.

Огледала - Хубаво е в дома ви да няма прекалено много огледала. 2 -3 огледала са напълно достатъчни. Много огледала предизвикват тревожност и комплекси спрямо външния ви вид. Ако на всяка крачка в дома ви има огледала, то би следвало вие да се огледате във всички от тях. Това ще доведе до забелязването на въображаеми недостатъци, което ще ви накара да се чувствате неспокойни и притеснени относно външния си вид.

Плътни завеси – този тип завеси прави стаята мрачна и неприветлива. Разбира се, всеки обзавежда дома си по свой личен вкус, но е желателно да заложите на по – нежните завеси, които да правят дома по приветлив.

Счупени предмети – такива предмети се свързват със застой и лош късмет. Препоръчително е, ако забележите счупен предмет, да го занесете на майстор или директно да го изхвърлите и след това да го замените с нов. Счупените предмети могат да ви накарат да се чувствате изморени, нервни и депресирани. Ако често се чувствате така, когато прекрачите прага на собствения си дом, то по – добре се огледайте за счупени предмети.

Предмети с надписи – ако в дома ви има много предмети с надписи, желателно е да се огледате какви послания са изписани върху тези предмети. Това са неща, които виждате всеки ден и се запечатват в подсъзнанието ви. Уверете се, че върху предметите са изписани доброжелателни послания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно