Три прости причини защо мъжете не се влюбват във вас

3414
Три прости причини защо мъжете не се влюбват във вас
Снимка: iStock/Guliver

В последно време все удряте на камък в любовта. Сякаш мъжете не ви забелязват въпреки вашето старание и перфектна външност. Твърде вероятно е да допускате някои неволни грешки, без да осъзнавате това

Ето трите от най-често допусканите грешки.

Тези зодии живеят живота си на пълни обороти

Вие сте забавни и приключенски настроени и не се страхувате да поемате рискове. Нямате никакви задръжки или съмнения, независимо с какв...

1. Рано пристъпвате към секса

Ако за нежната половинка сексът се счита за свързващ на по-дълбоко ниво, то при господата не е така. Много дами смятат, че мъжете падат в плен на любовта след секса, но не е вярно. С него мъжете получават представа колко сте добри в леглото, но не считат за близост.

Сексът е предизвикан от химията на привличането, която може да е изключително кратка. Ранният секс само създава илюзия за близост. В действителност двамата почти не се познават, а това е и причината партньорът да не потърси момичето след това.

Единствено приятелството може да накара мъжа да се влюби и да е съгласен за истинска връзка. Позволете на партньора си да ви опознае, преди да сте станали прекалено интимни.

2. Не му предоставяте много време.

Няма да повярвате кои се оказаха най-големите лицемери в зодиака

Лицемер !!! Понякога научаваме късно за това качество на човека, с когото трябва да общуваме, да работим или дори да живеем под един по...

За да се опознаят двама души и да попаднат в плен на любовта е нужно време. Това е валидно и за двата пола. Влюбването се случва бавно и постепенно. Така всичко се осъзнава, чувства и става реалност. На мъжа му е нужно време. Дайте му го, за да ви опознае в дълбочина. Влюбването не е бърз и лесен процес. То отнема обикновено доста време. Ако искате истинска връзка, имате нужда от време, усилия, енергия и търпение, за да се случи.

Притискането ще го отблъсне мъжа. Дори да са се появили някакви чувства към вас, това притискане и бързане ще охладят страстите. Открийте се, покажете характера си. Водете пълноценни разговори. Правете заедно всичко, което ви харесват. Добре е да има ситуации, в които да си проличат характерните черти на личността на другия, както и да демонстрирате своите.

3. Не сте приятели.

Мнозина погрешно мислят, че приятелството и любовта и приятелството не могат да имат допирни точки, но не е вярно. Ще спечелите безусловната любов на мъжа, с който сте се сприятелили. Може да ви звучи чудно, но все пак част от приятелството са честността, удържаната дума, точността, доверието и подкрепата. Има ли ги тези качества, любовта няма да закъснее, иначе всичко е обречено на провал.

Хората обикновено търсят причината за провалената си връзка в липсата на химия. Проблемът е, обаче, в липсата на приятелство между двамата. Сексът няма да донесе любов в отношенията ви. Бъдете искрени и всеотдайни и оставете нещата сами да се наредят

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com