Три прости причини защо мъжете не се влюбват във вас

3428
Три прости причини защо мъжете не се влюбват във вас
Снимка: iStock/Guliver

В последно време все удряте на камък в любовта. Сякаш мъжете не ви забелязват въпреки вашето старание и перфектна външност. Твърде вероятно е да допускате някои неволни грешки, без да осъзнавате това

Ето трите от най-често допусканите грешки.

Тези зодии живеят живота си на пълни обороти

Вие сте забавни и приключенски настроени и не се страхувате да поемате рискове. Нямате никакви задръжки или съмнения, независимо с какв...

1. Рано пристъпвате към секса

Ако за нежната половинка сексът се счита за свързващ на по-дълбоко ниво, то при господата не е така. Много дами смятат, че мъжете падат в плен на любовта след секса, но не е вярно. С него мъжете получават представа колко сте добри в леглото, но не считат за близост.

Сексът е предизвикан от химията на привличането, която може да е изключително кратка. Ранният секс само създава илюзия за близост. В действителност двамата почти не се познават, а това е и причината партньорът да не потърси момичето след това.

Единствено приятелството може да накара мъжа да се влюби и да е съгласен за истинска връзка. Позволете на партньора си да ви опознае, преди да сте станали прекалено интимни.

2. Не му предоставяте много време.

Няма да повярвате кои се оказаха най-големите лицемери в зодиака

Лицемер !!! Понякога научаваме късно за това качество на човека, с когото трябва да общуваме, да работим или дори да живеем под един по...

За да се опознаят двама души и да попаднат в плен на любовта е нужно време. Това е валидно и за двата пола. Влюбването се случва бавно и постепенно. Така всичко се осъзнава, чувства и става реалност. На мъжа му е нужно време. Дайте му го, за да ви опознае в дълбочина. Влюбването не е бърз и лесен процес. То отнема обикновено доста време. Ако искате истинска връзка, имате нужда от време, усилия, енергия и търпение, за да се случи.

Притискането ще го отблъсне мъжа. Дори да са се появили някакви чувства към вас, това притискане и бързане ще охладят страстите. Открийте се, покажете характера си. Водете пълноценни разговори. Правете заедно всичко, което ви харесват. Добре е да има ситуации, в които да си проличат характерните черти на личността на другия, както и да демонстрирате своите.

3. Не сте приятели.

Мнозина погрешно мислят, че приятелството и любовта и приятелството не могат да имат допирни точки, но не е вярно. Ще спечелите безусловната любов на мъжа, с който сте се сприятелили. Може да ви звучи чудно, но все пак част от приятелството са честността, удържаната дума, точността, доверието и подкрепата. Има ли ги тези качества, любовта няма да закъснее, иначе всичко е обречено на провал.

Хората обикновено търсят причината за провалената си връзка в липсата на химия. Проблемът е, обаче, в липсата на приятелство между двамата. Сексът няма да донесе любов в отношенията ви. Бъдете искрени и всеотдайни и оставете нещата сами да се наредят

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com