Три неща, които да направиш това лято

7578
Три неща, които да направиш това лято
Снимка: iStock/Guliver

Обожаваме лятото и ни се иска никога да не свършва. Сигурни сме, че повечето от вас си мечтаят за същото. За съжаление не можем да контролираме природата, но днес ще споделим три начина как максимално да се насладите на този сезон. За целта трябва само да се подсигурите с няколко неща. Ето ги и тях!

Изключи се

Да, точно така! Излез от мрежата, изключи мозъка си, телефона, компютъра, останалия свят и започни да правиш... нищо - точно в този момент! Според проучвания отдаването на правене на нищо с часове е най-умният начин да живееш и работиш. Затова компании като Pixar, Google и Facebook определят време в работата, когато служителите им да се изключват от всичко, пише Cosmopolitan. През изминалата година във Франция дори бе гласуван закон за правото на служителите "да се изключват от работа". Има защо, нали, особено през лятото!

Посрещни слънцето с отворени обятия

Какво по-хубаво от това да се излегнеш пред някой басейн и да се насладиш на слънцето, което ако се погрижиш добре за защитата на кожата си, може да бъде много полезно. Слънцето е източник на витамин D, освен това е доказано, че подпомага либидото и влия добре на настроението.

Отвори си Somersby диня

Какво може да освежи още повече настроението ти по време на лятната почивка от бутилка с познатите ти вкусове на Somersby? Имаме отговор - най-новото лятно попълнение в портфолиото на Somersby - Somersby диня. Новият вкус е съчетание на плодовия вкус на истинска диня и освежаващото богатство на ябълковия сайдер. Не се сещаме за по-подходящо лятото от чаша Somersby диня с много лед.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com