Три зодии, които имат свръх сили

30431
Три зодии, които имат свръх сили
Снимка: iStock/Guliver

Много от нас имат определени качества. Такива им помагат да се открояват, сред собствения си вид. Въпреки това, далеч не всички хора от самото си раждането имат възможност да лекуват останалите. Съществуват хора, които като дарба имат силата да лекуват другите или да помагат по една или друга форма, със свръх сили.

Астролозите споделят, че бъдещите Месинг и Ванга, най-често се раждат под четири звезди. Тези представители на Зодиака са, следните:

Може ли да вярваме на тези 6 зодии?

Различните жени търсят отговора на въпроса коя зодия е най-вярна. Веднага, ви казваме, всеки представител на Зодиака по различни начини...

Рак

Представителите на това зодиакално съзвездие получават лечебни способности и предвидливост от раждането. Друго важно за тях е, че Раците предпочитат да не разкриват способността си на всеки насрещен. Те знаят, че изцелението им отнема енергията и ги прави по-слаби с времето.

Следователно, ако помагат на някого, тогава те самите се оправят дълго. И понякога дори, спасявайки някого от болест, придърпват негативното към себе си.

Ето защо Раците не изкарват прехраната си с церене на хората. Те лекуват само на най-близките.

Дева

Качествата, които пречат на зодиите да намерят ЛЮБОВТА

Астролозите са сигурни, че звездите, под които сме родени, оказват голямо влияние, върху нашия живот. Те вдъхновяват и карат характерит...

Девите се смятани за материалисти и прагматици. Те, обаче естествено имат прекрасен енергиен потенциал. Умеят не само да лекуват, но и могат да се диагностицират от заболяване, което все още не се е проявило.

В допълнение към това, Девата има изключително развита интуиция по отношение на всичко. Тя е свързана с лечебни билки, корени и т.н. Не е изненадващо, че сред представителите на тази зодия, са най-често лечители, лекари и професионални доктори.

Везни

Енергийният потенциал у Везните не е толкова мощен, колкото този на зодия Дева. За представителите на този зодиакален знак, никой друг, не е в състояние да взаимодейства със силите на природата, стихиите и извънземните сили. Наред с това, понякога действайки изключително интуитивно. Везните са в състояние да постигнат желания резултат, въпреки всичко.

Везните могат да лекуват хората по метода на езическите, духовните и енергийните практики. Те могат, също да изпробват космоенергетично изцеление и молитви на близка до тях религия. Понякога практикуват, дори шамански лечебни техники. Реално, Везните не знаят граници в познаването на неизследваните тайни за изцеление и предсказания.

3-те зодии с най-редки черти

Астролозите идентифицираха три знака от всички зодии, които по своя характер ясно се различават от останалите. Това как се открояват о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com