Три зодии ще срещнат любовта до края на 2020-та

6799
Три зодии ще срещнат любовта до края на 2020-та
Снимка: iStock/Guliver

Каквито и успехи да сме постигнали в живота, всеки един от нас търси онази голямата любов, описана от поети и писатели. И въпреки, че 2020-та година вече се изнизва между пръстите ни все още има достатъчно време, за да открием това, за което копнеят сърцата ни. Според астролозите три зодии имат какво да грабнат от нея. Ето кои са те:

Близнаци – Връзката в която се намирате в момента вече не е тази, която беше в началото. Може би точно заради тези промени сърцето ви вече не е така отдадено. Но това не трябва да ви натъжава, защото до края на 2020-та ще откриете своя човек. Това ще се случи толкова бързо, че дори няма да имате време да тъгувате по вече отминали взаимоотношения. А догодина – ще бъдете повече от щастливи с мечтаната любов, която ще завърши с едно голямо “ДА”.

Какво е значението на асцендента за всяка една зодия?

Голяма част от хората не знаят, че освен техния зодиакален знак има и нещо друго определящо. Това е асцендентът на зодията им. Асценден...

Лъв – Животът може да се обърне в миг, в който очакваш най-малко. При вас този обрат ще е за добро. В края на 2020-та звездите са ви подготвили среща с двама нови човека, които ще искат сериозно да влязат в живота ви и да се настанят там трайно. Кой от тях ще остане зависи от вас. Не се притеснявайте, сърцето ви ще ви подскаже правилният избор, доверете се на него, а не на разума. А догодина – предстои ви шеметно приключение, което ще ви завладее изцяло. Красивата любовна приказка, за която сте мечтали ще ви се случи. Насладете и се и благодарете на съдбата за подаръка.

Водолей – тези от вас, които са във връзка може и да се изненадат, защото тя ще приключи неочаквано. Това не важи за всички представители на зодията, а само за тези родени в средата на февруари. Водолеите, които нямат половинка пък могат да очакват Голямата Любов още в началото на 2021 г. Ще откриете човека, който ще ви се струва, че сте познавали през целия си живот. Той ще ви обсипе с любов, нежност и внимание, за които сте копнели толкова дълго. Очаква ви наистина шеметна връзка, която ще се развие стремглаво.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Дърво, което ражда сладолед: Възможно ли е?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com