Твоят характер според формата на носа

16761
Твоят характер според формата на носа
Снимка: iStock/Guliver

Много хора са на мнение, че най-важното нещо в човешкото лице са очите, но абсолютна истина е, че носът в никакъв случай не трябва да бъде пренебрегван.

Оказва се всъщност, че неговата форма може да ни разкаже много за характера на определен човек.

Какво издават любимите ви обувки за вас

Сигурно сте чували, че чифт нови обувки могат да направят една жена по-щастлива. Научно доказано е, че покупката на нещо ново повдига н...

Помислете какъв е носът на човек, за който искате да разберете нещо, което не знаете, а ние ще ви дадем изчерпателна информация какво да очаквате.

Римски нос

Този вид нос се отличава най-вече със сводестата си извивка. Тези, които го притежават, са хора с лидерски умения, много често са привлекателни и притежават ясно изразен характер. Те залагат предимно на прагматичността, отколкото да действат импулсивно и прибързано. Обичат бавно да премислят всичко и чак тогава да вземат решение. Удава им се да се издигат на високи нива в политиката и бизнеса. Могат да бъдат изключително убедителни и да използват до край качествата си, за да манипулират другите около тях.

Чип нос

Това са обикновено малки носове и имат леко разширяване при върха. Считани са за едни от най-хубаво изглеждащите типове носове. 

7 години - как се променя животът ни според възрастта и какво ни носи щастие

Седемгодишните цикли в човешкия живот са добре познато понятие в астрологията. Ако разберете как работят, ще можете да промените съдбат...

Най-характерното за притежателите на този вид нос, че са хора със състезателен дух. Те непрекъснато се надпреварват както с останалите, така и с времето. Застоят под всякаква форма и навсякъде е крайно нехарактерен за тях. Вярват в мотото "Не спирай".

Ястребов нос

Ястребовия нос се отличава от другите видове с характерната извивка по средата и често има заострен връх, точно какъвто е клюна на ястреб. От тук идва и неговото название. Със сигурност ястребовия нос не смята за привлекателен от повечето хора и най-голяма част от пластичните операции се правят именно на такива носове. Той обаче е един от най-често срещаните. Хората, които го притежават са остроумни и интелигентни.

Божествен нос

Може да го знаете още с името "райски нос", защото може би е най-привлекателния от всичките типове носове. Сводът му е извит навътре. Но когато имаме комбинация между Божествен нос и по-голяма негова дължина, не изглежда красиво. Тези, които имат такъв тип нос обикновено са с приключенски и авантюристичен дух и са винаги оптимистично настроени. Не обичат да разхвърлят, моногамни хора са и предпочитат дълготрайните връзки.

6-те зодии с най-хаплив характер

Тези зодии стават наистина опасни, когато нещо не върви спрямо техните очаквания. Техните хапливи забележки могат да ви връхлетят като ...

Месест нос

Него го притежават около 26% от хората на земята. Те също са едни от най-привлекателните. Това са изключително добросърдечни хора, които са склонни да ви простят винаги и за всичко, дори и да сте им направили голямо зло. Като цяло са емоционални, но също така могат да бъдат и ексцентрици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно