Ужасяващите черти в характера на всяка зодия

18655
Ужасяващите черти в характера на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Чудите се какво не ви е наред? Знаете, че имате някакви проблеми, но не можете да си обясните генезиса им? Спокойно, звездите знаят всичко, защото имат добра гледка отгоре и достатъчно време да наблюдават.

Нашият характер, минало, бъдеще и всичко, каквото се сетите, се определя единствено и само от астрологичните сложнотии, нали така. Нищо не зависи от нас. Дори и гадните черти в характера ни. Време е да ви разкрием най-голямата мистерия на всички временна - кои са най-лошите черти в характера ви според зодията, която ви е лепната в мига на раждането.

Овен

Общо взето сте голямо магаре. Импулсивни сте, агресивни и много шумни. Много хора се чудят какви мисли се въртят в главата ви, но отговорът е прост: никакви. Имате склонност да опростявате нещата, което често ви излага и ви прави да изглеждате сякаш не знаете къде се намирате. Категоричното ви неумение да предвиждате каквото и да било ви представя в очите на другите като наивни, неподготвени и небрежни. Най-добре се прегледайте, честно.

Телец

Ви сте скучни, повърхностни и обсесивни. Най-лошото е, че не претърпявате абсолютно никакво развитие, освен това сте зверски егоисти. "МОЕ СИ Е! МОЕ СИ Е!" е любимата ви реплика, тъй като не разрешавате на никого да ви пипа нещата. Точно тази ваша черта ви прави темерути и неспособни да се сближавате с хората.

Близнаци

Вие сте абсолютно неспособни да се фокусирате върху нещо за по-дълго време. Толкова сте разсеяни, че дори не можете да формирате собствено мнение по разни теми и въпроси. Всъщност изобщо не мислите, казвате някакви неща, просто за да не мълчите и се надявате никой да не ви слуша. Най-лошото е, че небивалиците, излизащи от празната ви тиква по някакъв странен начин кара хората да си мислят, че всъщност много добре знаете какви ги говорите.

Рак

Вие сте с детска психика и сте супер незрели. Сериозно, ако някой дори се опита да предположи, че може би не сте абсолютно перфектни и най-готините на света, изпадате в нервна криза. Винаги интерпретирате грешно нещата и по този начин успявате да се превърнете в център на събитията, защото вечно сте неразбраната жертва.

Лъв

Вие сте най-заблудените типове. Не търсите внимание, а направо си го очаквате. Наистина вярвате, че сте уникално човешко същество, което заслужава огромно количество признание и внимание от всекиго другиго, само защото тази сутрин сте решили да станете от леглото. Изключително сте повърхностни и постоянното дебнене колко лайка ще получи новата ви профилна снимка във Facebook ви прави още по-разглезени, неприятни и фалшиви.

Дева

Женските зодии, които могат да притежават всеки мъж

Всяка една жена действа по различен начин с мъжете. Има жени, които са нежни и романтични, има такива, които са тихи и срамежливи. Днес...

Как може един човек да е тотален парцал и едновременно с това да е нетърпелив и да иска да контролира всичко? Вие имате гласове в главата си, деви! Освен това помагате на хората, само защото това ви кара да се чувствате значими, а всъщност сте най-обикновени нарциси.

Везни

Най-вероятно сте социопати! Хората ви харесват, защото сте хамелеони, които "сменят цвета си" спрямо всяка ситуация и спрямо очакванията на хората отсреща. Готови сте да угаждате на всекиго докрай. Вие сте майстори на манипулациите и затова наблюдавате и изучавате всички около вас. Вие сте безсърдечни и премислящи всичко роботи, програмирани винаги да казват правилните неща на правилните хора. Може би най-дразнещото у вас е, че всички неща, които реално ви правят интересни за другите, всъщност са бледи и празни и единствената им функция е да ви карат да изглеждате готини.

Скорпион

Вие сте жалки, отмъстителни чудовища. Толкова сте несигурни в себе си, че сте предприели стратегия да атакувате първи, за да не атакуват вас. Обожавате да гледате как другите страдат, защото сте се самоубедили, че те всъщност напълно го заслужават, а вие на свой ред трябва да получавате само най-доброто. Вие сте отрова за всички, до които се докоснете.

Зодиите, които ще намерят истинската любов

Има зодии, които след огромно търсене на правилния човек, все пак го намират и това всъщност е неизбежно. Те просто са родени, за да на...

Стрелец

Хората ви мислят за умни. Колко смешно, нали? Краденето на фрази и идеи от хора, много по-интелигентни и мъдри от вас, е единственият ви начин да контактувате нормално. Не само че сте отегчени от всичко, но и самите вие отегчавате всички. В главата ви не се случва абсолютно нищо, затова вие я пълните с чужди мисли. Освен това непрекъснато преувеличавате всичко, защото нямате собствено мнение.

Козирог

Никой не обича гъзолизците, нали знаете? Да, знаете го, но изобщо не ви пука. Вие сте мръсни, продажни кариеристи. Не се интересувате от никого освен от себе си и сте готови да прецакате абсолютно всеки, само и само да се издигнете в кариерата си. Тотални егоисти сте и се обсебени с идеята за успех. Готови сте на всичко за пари.

Водолей

3-те зодии, които ще срещнат голямата любов до края на 2020

Eдвa ли имa чoвeк нa Зeмятa, кoйтo дa нe търcи eднo глaвнo нeщo в живoтa cи и тoвa e oнaзи гoлямa, иcтинcкa любoв, зa кoятo чeтeм в кни...

Толкова сте обикновени, че ви се налага да правите супер нетипични за вас неща, само и само за да се отличите от тълпата. Обсебени сте от вашата индивидуалност до такава степен, че в крайна сметка се сливате с множеството. Така сте се вглъбили в себе си, че нямате време за другите. Дано да ви е забавно в личната ви самота.

Риби

Драма! Вие сте от този тип хора, които си качват в социалните мрежи всякакви положителни глупости и надписи "НЯМАМ ВРЕМЕ ЗА ДРАМА! ИМАМ ЕДИН ЖИВОТ И ЩЕ ГО ЖИВЕЯ КАКТО АЗ РЕША!". Естествено, това е пълна лъжа, защото сте магнит за всякакви мелодраматични простотии. Вие сами сте виновни, тъй като сте абсолютно неспособни да се защитавате. Непрекъснато се оплаквате колко ви е скапан животът и, естествено, не правите нищо, за да го промените, защото ви мързи. Големи сте нещастници.

zaigravka.bg

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com