Умно и бързо: Как по-лесно да получа пратките си от куриера

13690
Умно и бързо: Как по-лесно да получа пратките си от куриера
Снимка: pixabay

Възможно ли е да получа пратка, без да дебна кога ще дойде куриерът? Може ли услугата да е толкова гъвкава и удобна, независимо колко съм натоварен, че все едно е направена специално за мен?

Доскоро беше различно. Често получавам пратки. Тъй като по цял ден съм на работа, давам на изпращачите адреса на офиса ми. Нещата обаче са динамични и се променят – оказва се, че точно в деня когато куриерът трябва да дойде, няма да съм в офиса. Не искам да занимавам колегите, и те си имат работа, а и това е моя лична покупка. Нямам избор, звъня на кол центъра, пренасочвам пратката. И само стискам палци да не се окаже, че пак няма да съм на адреса.

Всичко това обаче вече е в историята благодарение на услугата "Смарт контрол" на „Спиди“. Всеки вече може да контролира своите пратки лесно и бързо. И предвид идващите Коледни празници, съм сигурен, че ще “Смарт контролът“ няма да е просто удобство, а необходимост.

И ето как работи „Смарт контрол“.

В момента, в който е ясно кога ще те посети куриер на компанията, получателят получава съобщение по Viber или като SMS. To съдържа линк, в който, освен цялата информация за пратката - дължима сума, подател, съдържание и т.н., я има и ключовата възможност - да пренасочиш доставката там, където искаш. Включително и към над 500-те офиса и автомата на „Спиди“ в цяла България. Това решава проблема с пристигането на пратката точно там където ще ти е най-удобно да я получиш. Може просто да я пренасочиш към офис или автомат и да отидеш да я вземеш, когато имаш възможност.

И така - внезапни срещи с клиенти извън офиса? Точно днес ще си Home Office? Няма проблем! Във всяка една ситуация може да разчиташ на смарт контрола. Функционалностите му включват и проследяване на пратката и отлагането ѝ за следващ ден.

Така оттук нататък може да забравим всички трудности, с които започнахме. За да може пратката да попадне в твоите ръце, най-лесно е да я контролираш с...твоите ръце. Ето и кратко видео, която обяснява новия "Смарт контрол".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...