Умно и бързо: Как по-лесно да получа пратките си от куриера

13699
Умно и бързо: Как по-лесно да получа пратките си от куриера
Снимка: pixabay

Възможно ли е да получа пратка, без да дебна кога ще дойде куриерът? Може ли услугата да е толкова гъвкава и удобна, независимо колко съм натоварен, че все едно е направена специално за мен?

Доскоро беше различно. Често получавам пратки. Тъй като по цял ден съм на работа, давам на изпращачите адреса на офиса ми. Нещата обаче са динамични и се променят – оказва се, че точно в деня когато куриерът трябва да дойде, няма да съм в офиса. Не искам да занимавам колегите, и те си имат работа, а и това е моя лична покупка. Нямам избор, звъня на кол центъра, пренасочвам пратката. И само стискам палци да не се окаже, че пак няма да съм на адреса.

Всичко това обаче вече е в историята благодарение на услугата "Смарт контрол" на „Спиди“. Всеки вече може да контролира своите пратки лесно и бързо. И предвид идващите Коледни празници, съм сигурен, че ще “Смарт контролът“ няма да е просто удобство, а необходимост.

И ето как работи „Смарт контрол“.

В момента, в който е ясно кога ще те посети куриер на компанията, получателят получава съобщение по Viber или като SMS. To съдържа линк, в който, освен цялата информация за пратката - дължима сума, подател, съдържание и т.н., я има и ключовата възможност - да пренасочиш доставката там, където искаш. Включително и към над 500-те офиса и автомата на „Спиди“ в цяла България. Това решава проблема с пристигането на пратката точно там където ще ти е най-удобно да я получиш. Може просто да я пренасочиш към офис или автомат и да отидеш да я вземеш, когато имаш възможност.

И така - внезапни срещи с клиенти извън офиса? Точно днес ще си Home Office? Няма проблем! Във всяка една ситуация може да разчиташ на смарт контрола. Функционалностите му включват и проследяване на пратката и отлагането ѝ за следващ ден.

Така оттук нататък може да забравим всички трудности, с които започнахме. За да може пратката да попадне в твоите ръце, най-лесно е да я контролираш с...твоите ръце. Ето и кратко видео, която обяснява новия "Смарт контрол".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com