Уроците ми от 10 години секс за една нощ

103369
Уроците ми от 10 години секс за една нощ
Снимка: Thinkstock/Guliver

Изгубих девствеността си чак в колежа, със сериозното си, консервативно гадже. Правихме безопасен секс няколко месеца, после връзката ни приключи (както и протестантската ми консервативност). Завърших образованието си с поредица от пиянски свалки и с песни за свобода в главата си.

Мислех си, че скоро след това ще се укротя, но всъщност прекарах едно десетилетие на мини-връзки, незначителни флиртове и секс за една нощ. Днес броят на партньорите ми е по-голям от възрастта ми, но не съжалявам изобщо, напротив – успях да науча какво харесвам в леглото, да не говорим за всички страхотни истории като секса в хотел със знаменитост или пък с мъж, практикуващ Тантра.

Идеалното количество секс за идеални отношения е…

Канадски психолози са изяснили, че за постигане на максимално ниво на щастие е достатъчно семейните двойки да правят секс само веднъж с...

Какво не получих – заболявания, предавани по полов път и нежелана бременност. По този начин доказах, че да се държиш като това, което по-малко еволюиралите хора биха нарекли уличница, може да мине без никакви последствия (като изключим малко емоционална бъркотия), стига да умееш да се пазиш. Ваксинирайте се против папилома вирус, винаги използвайте презерватив, изследвайте се редовно. Ето още малко изстрадана мъдрост относно безопасния секс:

Партньор#3: Да настоявате за безопасен секс е ВАША отговорност.

"Защо не ми вярваш?" ми каза един от партньорите ми разочаровано, след като се беше опитал да ме убеди, че повече нямаме нужда от презервативи, след като спим заедно вече няколко седмици. Това беше абсурдно, но също така и странно. Защо той вярваше на мен? Не трябваше ли да се притеснява, че мога да му лепна гонорея, която да му докара подути тестиси, възпаление и болка при уриниране? Това беше важен житейски урок: подобно прибирането сам през нощта, предаваните по полов път заболявания не са толкова плашещи за повечето мъже, колкото за жените (факт: при тях симптомите са по-леки и по-лесно лечими, освен това ние по-лесно можем да изгубим фертилността си). Изводът: вие сте тези, които трябва да се грижат за собственото си сексуално здраве.

Партньор #20: Ако той мрази презервативи, може би просто носи грешния размер.

5 лъжи, с които мъжете вкарват жените в леглото си

1. Мога ли да се кача за едно последно питие? Тази фраза е буквално като излязла от евтин филм и е в състояние да провали дори и най-д...

Този тип използваше презервативи неохотно, понеже не искаше все пак някой от нас да умре (напомняне: болестите, предавани по полов път, могат буквално да ви убият). Но всеки път, когато го слагаше, правеше измъчена гримаса и се оплакваше, че губи ерекция. Оказа се, че използва грешния размер и му стягат. Купих му по-големи и се превърнах в новата му любима секс партньорка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com