Успехът в личния живот е гарантиран за пет знака на зодиака

24224
Успехът в личния живот е гарантиран за пет знака на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Март 2021 г. обещава да бъде студен, но това няма да попречи на представителите на някои зодиакални знаци в началото на месеца да пробудят чувствата, които са били заспали през зимата.

Овен

През първата половина на март 2021 г. самотните представители на този знак могат да завържат връзка с човек, по-възрастен от тях или със значително по-висок статус в обществото. Астролозите твърдят, че дори ако връзката не се получи, този човек е много вероятно да ви остане като наставник или покровител.

Телец

Астролозите предупреждават родените под този знак да внимават с увлеченията си Те лесно могат да приемат флирта за сериозни чувства и след това да останат с разбити сърца.

Близнаци

Представителите на този знак ще бъдат крайно лекомислени в личния си живот. Съществува много голям риск от начало на връзка с човек, който изобщо не подхожда на Близнаци.

Рак

Началото на март може да е подходящо време да се отървете от несподелените чувства. Родените под този знак ще могат най-накрая да срещнат взаимна любов.

Лъв

Целият месец ще премине за Лъвовете в атмосфера на възвишени чувства и безгранична нежност. Самотните Лъвове ще могат да създадат много приятни запознанства. Представителите на този знак, които имат връзка, ще изпитат прилив на чувства към своята  половинка.

Дева

Представителите на този знак ще се опитат да намерят своето щастие в почти всяко ново запознанство. През първата половина на месеца те едва ли ще успеят, предупреждават астролозите.

Везни

През март има шанс те да намерят сродна душа. Това, обаче, ще се случи само на онези Везни, които вече напълно са се освободили от минали връзки и са готови за нови.

Зодиите, които са родени да бъдат шефове

Всички мечтаем да развием собствен бизнес и сами да си бъдем шефове или поне да заемем ръководна позиция в желаната сфера за развитие. ...

Скорпион

Родените под този знак ще се радват на успех с противоположния пол през целия месец. Обикновеният флирт лесно може да се превърне в сериозна връзка.

Стрелец

Хороскопът за март не обещава сериозна връзка за самотните представители на този знак. Новите срещи ще бъдат интересни, но кратки.

Козирог

Тези зодии имат силно развита интуиция и е трудно да ги излъжеш

Когато си загубил пътя и се чудиш какво решение да вземеш - довери се на своята интуиция. Понякога няма време за губене и трябва да дей...

През март 2021 г. личният живот е изцяло в ръцете на представителите на този знак. От тях зависи да решат докъде ще стигнат с новите познати.

Водолей

Астролозите съветват родените под този знак да не търсят нови познати през март. По-добре е да обърнете внимание на близки и роднини.

Риби

Рибите ще бъдат необичайно егоистични в романтичните връзки през следващия месец. Март може да е подходящ момент за създаване на семейство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com