В какви знаци на зодиака най-често се влюбват мъжете

27942
В какви знаци на зодиака най-често се влюбват мъжете
Снимка: Pexels

Сигурно сте забелязали, че в някои момичета непрекъснато се влюбват, докато на други никой не им обръща внимание. Астролозите вярват, че мъжете обичат момичетата и жените с определени зодии повече от другите.

Близнаци

Момичетата, които са родени в този знак, са много привлекателни, защото е лесно да се намери общ език с тях. Мъжете се чувстват много свободни около тях. Тези дами не се притесняват от чувствата и това привлича специално внимание. Те са доброжелателни, приветливи. Близнаците могат да играят на „котка и мишка“ с мъж. Имат страхотно чувство за хумор.

Лъв

Лъвиците са едни от най-страстните жени на планетата, защото никой не се поддава на любовта така пълноценно, както те. Ако са свободни, имат добро настроение и човек е честен с тях, тогава те ще направят живота му наистина светъл.

Тези жени имат отлично чувство за стил и високо самочувствие. Да премине всички тестове в битката за сърцето на Лъва е мечтата на всеки мъж.

Везни

Везните са майстори на флирта. Те привличат внимание навсякъде, винаги, във всяка ситуация. Това са най-ярките жени от всички. Просто е невъзможно да не ги забележите.. Те се обличат много необичайно, умело използват своя чар.

Оптимизмът на Везните, тяхната лекота и лесна комуникация са особено заразни. Техният голям плюс е способността да накарат мъжа да мисли, че е неотразим. Везните не пестят от комплименти към силния пол.

Скорпион

Това са най-загадъчните жени в света. Мъжете се влюбват в такива безпаметно. Скорпионите говорят страстно, гледат, ходят. За тях целият живот е вътрешно и външно самоусъвършенстване.

Притежават невероятна интелигентност и интуиция. Единственият недостатък е, че мъжете понякога се страхуват от тях. Страхуват се, че не са създадени за такива кралици и принцеси. Изненадващо, Скорпионите никога не се чувстват така. Те знаят, че са красиви и привлекателни, но рядко забелязват, че почти всички мъже губят главите си от тях.

Риби

Мъжете не се влюбват в Риби веднага, но като го направят е за много дълго време. Представителите на силния пол постепенно се влюбват в Риби, защото са пленени от добротата на тези жени, отзивчивостта и приятната инфантилност. Рибите по-често от останалите се държат като беззащитни красавици, които се нуждаят от помощ.

Мъжете харесват това, защото искат да изглеждат силни, да бъдат полезни на дамата. Рибите им позволяват да правят това. С тях също е доста лесно - поне в началото. Те са възможно най-отворени и приятни в общуването, много грижовни и не проявяват никаква агресия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com