Ювентус ще пробва да открадне нещо от Реал

15504
Ювентус ще пробва да открадне нещо от Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

Роналдо и компания гледат уверено напред, към фазата на елиминациите в Шампионска лига, след като спечелиха първите си три мача от групата, включително и този срещу „Старата госпожа” на „Бернабеу” с 2:1. Италианците пък са на трета позиция, само с две точки актив, като утре ще трябва да направят нещо срещу „Реал”, за да запазят шансове за втората позиция.

Футболистите на Карло Анчелоти знаят, че дори равенство в Италия ще ги класира напред, а победа ще им гарантира топ позиция, два мача преди края на груповата фаза. Роналдо се очаква традиционно да води атаката на „Белия балет”, като след последния мач в испанското първенство той вече има 22 гола за този сезон във всички надпревари. Бейл също се очаква да се включи в мача, дори и не като титуляр.

Ювентус ще участва в мач на звездите в Австралия?

Футболната федерация на Австралия обяви, че през следващата година отново ще се състои приятелски мач между звезден отбор на австралийс...

Добрите новини за тима на Антонио Конте е наличието на Фабио Куалярела, който игра 15 минути при победата над „Парма” в Серия А, но пък Киелини няма да играе заради червения картон в Мадрид.

Интересен факт е, че вече в 15 сблъсъка между двата гранда няма равенство - 8 победи за испанците и 7 за италианците.

Напоследък при "Реал" се забелязват сериозни колебания в защита - и то не толкова като чиста игра на отбраната, а като мисъл за защита от целия отбор. "Ювентус" пък изглежда по-стабилен с всеки изминал мач и със сигурност испанците ще се сблъскат с голямо предизвикателство в Торино. Ще бъде интересно дали Конте ще заложи на по-голяма офанзива по фланговете - например Пол Погба да застане на десния фланг и да засили играта по крилата. Джовинко също е добра алтернатива, но едва ли италианците ще рискуват с толкова офанзивна четворка напред - Йоренте, Тевес, Погба и Джовинко.

Прогноза: Х1

Ще се събуди ли Ювентус в Мадрид?

След големия сблъсък между „Милан” и „Барселона” в Шампионската лига предстои друг футболен спектакъл – т...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com