Виж колко държи на връзката ви според ЗОДИЯТА му

4953
Виж колко държи на връзката ви според ЗОДИЯТА му
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, които държат на половинките си толкова, че не биха им сторили нищо, с което да ги наранят. Има и такива обаче, за които връзките не са толкова специални, за които изневярата не е мит и които могат да наранят половинката си във всеки един момент.

1. Зодиите, които ДЪРЖАТ на връзката си: Телец, Лъв, Везни, Стрелец, Козирог, Водолей

5-те зодии с нова връзка през 2021 година

Новата любов е като глътка свеж въздух в горещ летен ден. Нови трепети, нови очаквания и много споделено щастие. Ето кои са зодиите, ко...

Мъжете с тези зодии са много всеотдайни в любовта. Не бива да се съмнявате в техните чувства и намерения, защото единственото, което искат, е да бъдат щастливи, да обичат и да дават всичко от себе си във връзката, в която се намират в момента. Представителите на тези зодии са много привързани към половинките си и не могат да си представят живота с някой друг. Не мислят за изневери и не могат да си представят да наранят човека, който обичат. А когато тези зодии са във връзка, трябва да сте сигурни, че те обичат силно и безрезервно, в противен случай никога не биха стояли там, където няма любов. Много са отговорни в живота, работят усърдно, дават всичко за домакинството, правят много романтични изненади и са истински отдадени на това да подхранват непрекъснато връзката си. Истински късметлии сте, ако имате връзка с някоя от тези зодии – Телец, Лъв, Везни, Стрелец, Козирог, Водолей. Те никога няма да ви предадат, да ви нагрубят или да ви наранят. Всичко, което можете да очаквате от тях, е безрезервна обич и подкрепа във всеки един момент, в който сте заедно.

2. Зодиите, които НЕ държат на връзката си: Овен, Близнаци, Рак, Дева, Скорпион, Риби

Винаги трябва да имате едно наум, когато сте във връзка с някоя от тези зодии. Те не си падат по дългите връзки, не са романтици и определено не се чувстват готови за сериозните работи в живота и в любовта. Много обичат да флиртуват с други, обичат свободата си и не си представят да създадат семейство на този етап. Представителите на тези зодии Овен, Близнаци, Рак, Дева, Скорпион, Риби си падат малко егоисти и това е една от основните причини да правят половинките си нещастни. Винаги поставят себе си и собствените си нужди на първо място, което не е предпоставка за зряла и щастлива връзка. Освен всичко друго, не си падат и много романтици. Трудно можете да измъкнете от тях някой жест, добра дума или романтична вечеря на свещи. Ако го направят, ще е за да се извинят за лоша постъпка, затова внимавайте, когато получите някой жест от тях. Трябва да знаете, че и тези зодии са много по-податливи на изневяра, тъй като не държат много на връзката си и не им пречи да погледнат похотливо към някой друг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com