Виж своето късметче според зодията (част II)

17208
Виж своето късметче според зодията (част II)
Снимка: https://unsplash.com/

Каква карма и колко късмет се крият във вашата рождена дата и зодия, вижте тук:

Виж своето късметче според зодията (част I)

Лъв

Кармичната задача на Лъва е да бъде лидер, но не заради нарцисизма, а за да води хората, да е флагман и водач за тях. Вие като лидер трябва да поемете отговорност за подчинените си, да може да отстоявате тези, които са наоколо. В същото време не бива да си позволявате под никаква форма деспотизъм, насилие и налагане на вашата позиция над другите. За да следват съдбата си, представителите на зодия Лъв също трябва да насочат погледа си към творчеството и изкуството. Сцената е вашето призвание, а изкуството е въздухът, който дишате.

Дева

Съдбата сама казва на Девите да работят, да учат и да разширяват хоризонтите си. Без знания няма да може да достигнете качествено ново ниво на живот. Споменът за миналото може да ви склони към мързел, почивка и избягване от работа. Но, колкото и да е жалко „не може лесно да хванете рибата от езерото“. Следователно трябва постоянно да извършвате интелектуална работа, да анализирате и търсите нови начини за решаване на съществуващи проблеми, като използвате своята професионална ерудиция.

Везни

Везни, вашата мисия е да се научите да виждате обратната страна на медала във всички житейски ситуации, да различавате полутонове и да спрете да разделяте света само на черно и бяло. Законът за кармата ви казва да спрете да се опитвате и да се придържате към една или друга опция или сценарий. Той ви призовава да разберете, че всичко в този живот има двойно дъно, има своя собствена красота и уникалност. По този начин трябва да намерите такъв крехък баланс и да не се опитвате да давате предпочитание на една или друга „купа“. Вселената ви е създала така, че да създавате красота и да бъдете рядък ценител на нея. Възхищение от красотата, финес и хармония на формите, за разлика от суровата реалност. Това е векторът на вашия живот.

Скорпион

Кармичната програма на Скорпиона е тотална трансформация на личността. Трябва да се научите да не осъждате, да не се обиждате, да не съдите, да не обсъждате и, най-важното, да не възмущавате никого. През живота си трябва да преминете, през четири ипостаси: гущер, тарантула, орел и гълъб. Ако може да се отървете от кармичните дългове, да ограничите емоциите на гняв, агресия и гняв, да спрете да манипулирате другите и да критикувате всички около себе си, ще се доближите до освобождението и радостния хармоничен живот.

Следва продължение…

Виж още:

Дневен хороскоп

Седмичен хороскоп

Месечен хороскоп

Годишен хороскоп

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com