Виж своето късметче според зодията (част III)

5747
Виж своето късметче според зодията (част III)
Снимка: https://unsplash.com/

В продължение…

Стрелец

Виж своето късметче според зодията (част II)

Каква карма и колко късмет се крият във вашата рождена дата и зодия, вижте тук: Виж своето късметче според зодията (част I) Лъв Карм...

Стрелец, имате голям късмет в този живот. Вашата съдба е да учите, да се занимавате непрекъснато със знанията за околния свят, да се запознавате с религии, култури и различни философии. Внимавайте, какво се случва с вас, търсете причинно-следствени връзки. Трябва да спрете хаотично да разпръсквате енергията си надясно и наляво, „скачайки“ себе си за кентавър, водени от инстинктите и желанията си. Гласът на разума е това, което трябва да ви води. Слушайте хората наоколо, научете различни гледни точки и едва след това формирайте представата си за определен феномен. Опитайте се да създадете във вашето възприятие цялостна картина на света, където съществуват съвсем различни възгледи и мирогледи.

Козирог

Векторът на вашето развитие и кармична съдба е насочен само нагоре, само напред. Усилен труд, кариера и висока ръководна позиция - затова се появи на този свят. Трябва да се утвърдите в обществото, да затвърдите социалната си позиция. Професионалните постижения и социалният растеж са съществени фактори за успешния живот за вас. Можете да си позволите да живеете само за себе си, следвайки личните си стремежи и цели, но не можете да си позволите да „прекосите главата си“ и да реализирате мечтите си за сметка на чуждите ресурси. В противен случай това ще формира негативна карма за вашето семейство и особено вашите деца.

Водолей

Виж своето късметче според зодията (част I)

Всеки търси своята карма, интересува се от това, какъв късмет му е подготвила Съдбата и е в едно вечно търсене. Какво ли, обаче ще се п...

Ти, си човек на света. Съдбата просто забранява да ограничите живота си до тесен кръг от семейство и приятели. Живейте и творете за света. Свежи идеи, оригинални решения, необикновени проекти. Вие трябва да сте източникът на всичко това. Водолей, понякога трябва да забравите за собствените си интереси, за да угодите на интересите на другите хора. Участвайте активно в социалния живот, посещавайте социални събития, работете за благото на общността. Намерете професионалното си призвание в икономиката, политиката, историята, културата, философията или религията. Революционни идеи и нестандартна визия за света - това трябва да донесете, където и да работите и създавате.

Риби

Трябва напълно да изоставите тясното материално възприятие на света. Трябва да разчитате само на духовно чувство и фина интуитивна визия. Прагматичният подход към живота е строго забранен. Вие сте човек на изкуството. Не се опитвайте да ограничите полета на въображението си, оставете въображението си да се развихри - това ще остави душата ви да се издигне. Намерете си муза, от която ще черпите вдъхновение и ще създавате. Ако създавате семеен съюз, на първо място, той трябва да се основава на духовна връзка и духовните ценности. Последните трябва да се превърнат в основата. Вземете решения въз основа на вашия вътрешен глас, не позволявайте на разума и сухите изчисления да завладеят. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com