Вижте какво се случва с адреналинката Ени след раздялата с "Господарина ефира"

32147
Вижте какво се случва с адреналинката Ени след раздялата с "Господарина ефира"
Снимка: Facebook

Помните ли чернокосата адреналинка от зората на "Господари на ефира" Ени? Нейното пълно име е Евгения Радилова Дъкуорт живее от дълги години в САЩ, занимава се с актьорство, различни шоута и режисура.

В момента тя има шанс да спечели конкурс на американското списание „Максим" и да бъде на корицата на броя от януари/ февруари 2019 г., а също и да спечели 25 000 долара. Снимките за специалното издание ще бъдат направени от фотографа Жил Бенсамон, който работи с Тайра Банкс за шоуто ѝ за модели. „Идеята да участвам дойде неочаквано, просто видях пост във Facebook с въпроса „Имате ли качествата да бъдете следващият модел на „Максим?" и си направих профил в съответната страница, където хората могат да гласуват", казва Ени и допълва, че е благодарна за подкрепата на публиката.

Лице на "Господари на ефира" е осъдено заради имотна сделка

Едно от лицата на "Господари на ефира", репортерът Владислав Василев, е бил осъден окончателно от брокерска фирма заради неплатен догов...

Със събраните гласове до момента Ени е първа в своята група (дванайсета група за Средния Изток) вече четвърти пореден кръг. Битката до финала обаче ще продължи още няколко фази. В момента участничките в надпреварата са разделени в 144 групи и вече са само 10 на брой във всяка от тях. От всяка група вече са отпаднали по 20 момичета, а до края на конкурса има още цели пет кръга. Победителките от всяка група отиват на полуфинали, а класиралите се на второ място ще бъдат разделени в нови 26 групи от по шест участнички, от които ще бъдат избрани и останалите полуфиналистки (първите момичета в малките групи). За финалите пък ще има други 12 групи с 14 модела. Лидерките в последните 12 групи ще се състезават за титлата Maxim Cover Girl. 100-те подгласнички на момичето от корицата ще бъдат включени в традиционната класация на списанието за най-горещите жени в света. Публиката има възможност да гласува до края на последния кръг, който приключва на 21 ноември.

„Ще съм щастлива да вляза дори в стотицата, макар че защо да не си мечтая и за корицата", споделя развълнувано Ени. „Интересното е, че аз вече бях на корицата на „Максим" в България, имах възможност да го направя заради „Господари на ефира" и се сега с този конкурс се получава един пълен кръговрат. Ако нещата в Америка се получат по същия начин както в България, ще взема всички от шоуто тук", обещава с усмивка бившата адреналинка. Тя не пропуска да отбележи, че в „Господарите" е натрупала ценен опит и е научила много от Маги Халваджиян, Зуека, Малин Кръстев, Рачков и всички останали. Казва още, че е създала невероятни приятелства с екипа. Най-важните неща, които са ѝ помогнали занапред, са били възможността да овладее освободеността пред камерата и да участва в усъвършенстването на модела на цялото предаване.

Ени отива в Щатите през 2005 г. Тя счита, че това просто е трябвало да се случи и е било като предначертан момент в нейния живот. „Америка ми даде възможност да изпитам свобода, която нямаше да мога да изпитам в България, спомням си, че още първия път като стъпих на „Тайм скуеър", почувствах, че съм си в къщи и че искам да съм част от това грандиозно място", разказва красавицата. Късметът определено е бил на нейна страна при идването ѝ тук. Първо идва майка ѝ и урежда документи за себе си и семейството. После пристига баща ѝ и взема зелена карта. Самата Ени получава зелената си карта точно една седмица преди да навърши 21 години. „Като дойдох в Ню Йорк, започнах работа като всички други — сервитьорство и други подобни, записах се на английски", обяснява тя. Преломен момент в нейната кариера се оказва постъпването й в „Американската академия за драматични изкуства" през 2008 г., където са завършили знаменитости като Катрин Хепбърн и Дани Девито. Дипломира се със златен медал за най-добра актриса в целия випуск. „Никой не вярваше, че момичето с много силен акцент може да постигне това", разказва Ени. След завършването си българката започва професионална работа с трупа от училището и участва в главни роли в четири пиеси в различни театри. После получава предложения за два договора — единия за реклами, другия — за театър, филми и телевизия. „Спечелих и главна роля в „Кървава сватба" на Лорка и с тази роля влязох в един от актьорските профсъюзи. „В този профсъюз те приемат с покана и съм много горда, че аз бях приета от Елън Бърнстейн, която има „Оскар" за филма „Алис не живее вече тук" и че после тя ме покани да играя нейната дъщеря в постановката „Вишнева градина" по Чехов", разказва сънародничката ни.

Ени е участвала и в пет телевизионни сериали, сред които „Закон и ред" и „Високо напрежение". В „Закон и ред" се е снимала в епизод излъчен преди четири години и е играла ролята на жена — терорист от Пакистан, която, за пред американците, се представя за проститутка. Освен всичко друго, бившата адреналинка режисира филми. Започва с режисурата случайно. Първият й проект бил заснемането на видео за песен на нейна приятелка, като тя предоставила дори свои костюми. „Спечелихме три фестивала в Ню Йорк, Ел Ей и Маями, бяхме приети на общо 12 такива форума", уточнява Ени. Сега вече има собствена продуцентска къща IDare и два собствени късометражни филма, които съвсем скоро също ще тръгнат по фестивали. Друг неин проект е правенето на шоута с огън и цялостни кабинетни програми за клубове и други събития.

Скункс на всеки километър или защо Халваджиян проговори като политик

Продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян получи златен скункс, а както съобщи с превъзбуден тон Димитър Рачков "екипът я е ...

За голямото сърце на Ени говори факта, че с удоволствие работи с деца в Америка и далечния Китай. В Щатите по проект на неправителствена организация тя помага на бедни деца да учат безплатно как се правят филми, а в Китай е провела три пъти театрални уъркшопове и класове за режисура, отново с деца. „Китай е доста затворена държава и се радвам, че с моите напътствия можах да накарам тези прекрасни деца да разтворят сърцата си", възкликва актрисата.

До края на годината Ени смята да се върне в България и да участва в специална фотосесия на „Плейбой" както и да види семейството си и най-вече своята баба. Плановете й са да пътува със съпруга си Дарън, с когото са вече 11 години.

източник: fakti.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...