Вижте какво се случва с адреналинката Ени след раздялата с "Господарина ефира"

31875
Вижте какво се случва с адреналинката Ени след раздялата с "Господарина ефира"
Снимка: Facebook

Помните ли чернокосата адреналинка от зората на "Господари на ефира" Ени? Нейното пълно име е Евгения Радилова Дъкуорт живее от дълги години в САЩ, занимава се с актьорство, различни шоута и режисура.

В момента тя има шанс да спечели конкурс на американското списание „Максим" и да бъде на корицата на броя от януари/ февруари 2019 г., а също и да спечели 25 000 долара. Снимките за специалното издание ще бъдат направени от фотографа Жил Бенсамон, който работи с Тайра Банкс за шоуто ѝ за модели. „Идеята да участвам дойде неочаквано, просто видях пост във Facebook с въпроса „Имате ли качествата да бъдете следващият модел на „Максим?" и си направих профил в съответната страница, където хората могат да гласуват", казва Ени и допълва, че е благодарна за подкрепата на публиката.

Лице на "Господари на ефира" е осъдено заради имотна сделка

Едно от лицата на "Господари на ефира", репортерът Владислав Василев, е бил осъден окончателно от брокерска фирма заради неплатен догов...

Със събраните гласове до момента Ени е първа в своята група (дванайсета група за Средния Изток) вече четвърти пореден кръг. Битката до финала обаче ще продължи още няколко фази. В момента участничките в надпреварата са разделени в 144 групи и вече са само 10 на брой във всяка от тях. От всяка група вече са отпаднали по 20 момичета, а до края на конкурса има още цели пет кръга. Победителките от всяка група отиват на полуфинали, а класиралите се на второ място ще бъдат разделени в нови 26 групи от по шест участнички, от които ще бъдат избрани и останалите полуфиналистки (първите момичета в малките групи). За финалите пък ще има други 12 групи с 14 модела. Лидерките в последните 12 групи ще се състезават за титлата Maxim Cover Girl. 100-те подгласнички на момичето от корицата ще бъдат включени в традиционната класация на списанието за най-горещите жени в света. Публиката има възможност да гласува до края на последния кръг, който приключва на 21 ноември.

„Ще съм щастлива да вляза дори в стотицата, макар че защо да не си мечтая и за корицата", споделя развълнувано Ени. „Интересното е, че аз вече бях на корицата на „Максим" в България, имах възможност да го направя заради „Господари на ефира" и се сега с този конкурс се получава един пълен кръговрат. Ако нещата в Америка се получат по същия начин както в България, ще взема всички от шоуто тук", обещава с усмивка бившата адреналинка. Тя не пропуска да отбележи, че в „Господарите" е натрупала ценен опит и е научила много от Маги Халваджиян, Зуека, Малин Кръстев, Рачков и всички останали. Казва още, че е създала невероятни приятелства с екипа. Най-важните неща, които са ѝ помогнали занапред, са били възможността да овладее освободеността пред камерата и да участва в усъвършенстването на модела на цялото предаване.

Ени отива в Щатите през 2005 г. Тя счита, че това просто е трябвало да се случи и е било като предначертан момент в нейния живот. „Америка ми даде възможност да изпитам свобода, която нямаше да мога да изпитам в България, спомням си, че още първия път като стъпих на „Тайм скуеър", почувствах, че съм си в къщи и че искам да съм част от това грандиозно място", разказва красавицата. Късметът определено е бил на нейна страна при идването ѝ тук. Първо идва майка ѝ и урежда документи за себе си и семейството. После пристига баща ѝ и взема зелена карта. Самата Ени получава зелената си карта точно една седмица преди да навърши 21 години. „Като дойдох в Ню Йорк, започнах работа като всички други — сервитьорство и други подобни, записах се на английски", обяснява тя. Преломен момент в нейната кариера се оказва постъпването й в „Американската академия за драматични изкуства" през 2008 г., където са завършили знаменитости като Катрин Хепбърн и Дани Девито. Дипломира се със златен медал за най-добра актриса в целия випуск. „Никой не вярваше, че момичето с много силен акцент може да постигне това", разказва Ени. След завършването си българката започва професионална работа с трупа от училището и участва в главни роли в четири пиеси в различни театри. После получава предложения за два договора — единия за реклами, другия — за театър, филми и телевизия. „Спечелих и главна роля в „Кървава сватба" на Лорка и с тази роля влязох в един от актьорските профсъюзи. „В този профсъюз те приемат с покана и съм много горда, че аз бях приета от Елън Бърнстейн, която има „Оскар" за филма „Алис не живее вече тук" и че после тя ме покани да играя нейната дъщеря в постановката „Вишнева градина" по Чехов", разказва сънародничката ни.

Ени е участвала и в пет телевизионни сериали, сред които „Закон и ред" и „Високо напрежение". В „Закон и ред" се е снимала в епизод излъчен преди четири години и е играла ролята на жена — терорист от Пакистан, която, за пред американците, се представя за проститутка. Освен всичко друго, бившата адреналинка режисира филми. Започва с режисурата случайно. Първият й проект бил заснемането на видео за песен на нейна приятелка, като тя предоставила дори свои костюми. „Спечелихме три фестивала в Ню Йорк, Ел Ей и Маями, бяхме приети на общо 12 такива форума", уточнява Ени. Сега вече има собствена продуцентска къща IDare и два собствени късометражни филма, които съвсем скоро също ще тръгнат по фестивали. Друг неин проект е правенето на шоута с огън и цялостни кабинетни програми за клубове и други събития.

Скункс на всеки километър или защо Халваджиян проговори като политик

Продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян получи златен скункс, а както съобщи с превъзбуден тон Димитър Рачков "екипът я е ...

За голямото сърце на Ени говори факта, че с удоволствие работи с деца в Америка и далечния Китай. В Щатите по проект на неправителствена организация тя помага на бедни деца да учат безплатно как се правят филми, а в Китай е провела три пъти театрални уъркшопове и класове за режисура, отново с деца. „Китай е доста затворена държава и се радвам, че с моите напътствия можах да накарам тези прекрасни деца да разтворят сърцата си", възкликва актрисата.

До края на годината Ени смята да се върне в България и да участва в специална фотосесия на „Плейбой" както и да види семейството си и най-вече своята баба. Плановете й са да пътува със съпруга си Дарън, с когото са вече 11 години.

източник: fakti.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com