Вижте колко минути продължава добрият секс

71923
Вижте колко минути продължава добрият секс
Снимка: pixabay.com

Сексът на средностатистическия британец трае по-малко от времето, необходимо за сваряването на едно яйце, тоест по-малко от 10 минути, пише в. "Метро".

Изданието цитира национално изследване, от което проличало, че средностатистическият акт на британеца може да се удължи и до 19 минути, ако към него бъде прибавено и времето, посветено на любовната игра. Това значи, че поданикът на Нейно Величество посвещава почти половината от времетраенето на своя любовен акт, за да "влезе в настроение".

Сексуален гид за пищни дами

В последните години доста започна да се говори за по-пълните представителки на женския пол. Бавно започнаха да завладяват модните подиу...

Проучването било поръчано от фирмата за секс играчки "Лавхъни" и в него участвали 4000 души. От него проличало, че една четвърт от британците са по-издръжливи в постелята и са им необходими 20 минути. Две трети от интервюираните изказали мнението, че добрият секс трябва да трае 15 минути.

Времето за секс непрекъснато намалява за британците и само една трета от участниците в анкетата доверили, че имали споделени оргазми. От проучването станало видно, че три четвърти от мъжете достигали до оргазъм по време на полов акт, докато този процент при жените бил 28 на сто.

 

 

6 причини защо сексът с един човек е най-хубав

Сексуален живот и моногамия са два различни полюса, които трудно могат да бъдат свързани. В свят, в който отворените връзки са повече о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com