Вижте защо Софи Маринова изрита Гринго

40188
Вижте защо Софи Маринова изрита Гринго
Снимка: Facebook

Само 3 месеца след като вдигнаха пищна сватба, Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго са се разделили след поредния грандиозен скандал, позовавайки се на свои източници, близки до двойката. И двамата се опитвали да прикрият драмата, която преживявали.

Според близки приятели на Софи, ромската перла и съпругът ѝ непрекъснато се карали и биели, а причината винаги била една и съща - ревност. При последния зверски скандал Гринго дори счупил ръката ѝ. Певицата нямало как да отложи поетите вече ангажименти и ходела по участия с гипсирана ръка, кълнат се очевидци. Тя твърдяла, че е паднала по стълбите.

Мария Илиева взриви мрежата с имитация на Софи Маринова (ВИДЕО)

Мария Илиева изненада журито и публиката с образа си на Софи Маринова. Вчера в шоуто "Като две капки вода" тя впечатли с автентична ими...

Преди 3 години Софка отново пострада след битова разправия с възлюбления си. „Гринго ме преби! Крещи, че ще ме изкорми!”, проплака тогава изпълнителката на „Стари рани”, която пак се отърва със счупена ръка. Оказа се, че 10 години по-младият от нея Гринго редовно я биел и тормозел. Ревнувал я от колеги и фенове, а след неин концерт в Брюксел така я потрошил, че се наложило да кърпят ръката ѝ с 15 шева. Софка искала да се оплаче в полицията, но заплашвал и нея, и сина ѝ Лоренцо. Певицата все пак пуснала жалба срещу Гринго и дори се оплака публично, че е жертва на домашно насилие. „От 3-4 месеца съм тъжна, пише таблоидът „Уикенд”.

Първите дни с Гринго бяха цветя и рози. После, като заживяхме заедно, започнаха някакви скандали – побоища, тормоз. Той е 2 метра, един път като ме удари не мога да стана. От 4 месеца живеем на семейни начала, от 2 месеца ръката ми е счупена. Все съм виждала семейства да се карат, ама така, за гъдел”, оплака се тогава Софка. Скоро след трагичния инцидент тя му простила и двамата отново се събрали.

Певицата вярвала, че връзката им е съдбовна и Гринго е голямата ѝ любов. Броени дни преди да облече булчинската рокля на 24 март, Софи имала сериозен разговор с него. Той обещал, че повече няма да ѝ посяга. На рождения ден на нейната кума и близка приятелка Преслава в края юни, Софка се появила с гипсирана ръка. Гринго не бил сред гостите. Гостите на купона се чудели къде е половинката ѝ, тъй като двамата са неразделни.

Софи криела гипсираната си ръка под шарен шал на цветя. Тези дни пък Гринго бе забелязан да купонясва в изцяло мъжка компания в Слънчев бряг. Той признал пред приятели, че временно се е разделил с жена си.

Тома Белев не видя причина Софи Маринова да влиза в затвора заради нов клип (ВИДЕО)

Увредени ли са в крайна сметка каменните гъби край Кърджали заради клип на Софи Маринова? Този въпрос зададе режисьорът Люси Иларионов,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него

Прогонете и блокирайте вашите „приятели“, ако постоянно правят тези 8 неща

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Хората с тази кръвна група са най-красиви
Хората с тази кръвна група са най-красиви

Кръвната група предопределя не само предразположеността към определени заболявания, но и физическата привлекателност. Това показва проучване,...