Вижте защо Софи Маринова изрита Гринго

39949
Вижте защо Софи Маринова изрита Гринго
Снимка: Facebook

Само 3 месеца след като вдигнаха пищна сватба, Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго са се разделили след поредния грандиозен скандал, позовавайки се на свои източници, близки до двойката. И двамата се опитвали да прикрият драмата, която преживявали.

Според близки приятели на Софи, ромската перла и съпругът ѝ непрекъснато се карали и биели, а причината винаги била една и съща - ревност. При последния зверски скандал Гринго дори счупил ръката ѝ. Певицата нямало как да отложи поетите вече ангажименти и ходела по участия с гипсирана ръка, кълнат се очевидци. Тя твърдяла, че е паднала по стълбите.

Мария Илиева взриви мрежата с имитация на Софи Маринова (ВИДЕО)

Мария Илиева изненада журито и публиката с образа си на Софи Маринова. Вчера в шоуто "Като две капки вода" тя впечатли с автентична ими...

Преди 3 години Софка отново пострада след битова разправия с възлюбления си. „Гринго ме преби! Крещи, че ще ме изкорми!”, проплака тогава изпълнителката на „Стари рани”, която пак се отърва със счупена ръка. Оказа се, че 10 години по-младият от нея Гринго редовно я биел и тормозел. Ревнувал я от колеги и фенове, а след неин концерт в Брюксел така я потрошил, че се наложило да кърпят ръката ѝ с 15 шева. Софка искала да се оплаче в полицията, но заплашвал и нея, и сина ѝ Лоренцо. Певицата все пак пуснала жалба срещу Гринго и дори се оплака публично, че е жертва на домашно насилие. „От 3-4 месеца съм тъжна, пише таблоидът „Уикенд”.

Първите дни с Гринго бяха цветя и рози. После, като заживяхме заедно, започнаха някакви скандали – побоища, тормоз. Той е 2 метра, един път като ме удари не мога да стана. От 4 месеца живеем на семейни начала, от 2 месеца ръката ми е счупена. Все съм виждала семейства да се карат, ама така, за гъдел”, оплака се тогава Софка. Скоро след трагичния инцидент тя му простила и двамата отново се събрали.

Певицата вярвала, че връзката им е съдбовна и Гринго е голямата ѝ любов. Броени дни преди да облече булчинската рокля на 24 март, Софи имала сериозен разговор с него. Той обещал, че повече няма да ѝ посяга. На рождения ден на нейната кума и близка приятелка Преслава в края юни, Софка се появила с гипсирана ръка. Гринго не бил сред гостите. Гостите на купона се чудели къде е половинката ѝ, тъй като двамата са неразделни.

Софи криела гипсираната си ръка под шарен шал на цветя. Тези дни пък Гринго бе забелязан да купонясва в изцяло мъжка компания в Слънчев бряг. Той признал пред приятели, че временно се е разделил с жена си.

Тома Белев не видя причина Софи Маринова да влиза в затвора заради нов клип (ВИДЕО)

Увредени ли са в крайна сметка каменните гъби край Кърджали заради клип на Софи Маринова? Този въпрос зададе режисьорът Люси Иларионов,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com