За и против бързите кредити

5770
За и против бързите кредити
Снимка: Архив

Удобно е да получавате пари 5-10 минути след като ги поискат. А понякога дори не е нужно да плащате за такъв заем: някои ФБК (Фирми за бързи кредити) осигуряват 0% лихва за нови клиенти. Изглежда примамливо, но си струва да знаете не само плюсовете, но и минусите.

Защо бързите заеми са добри?

Удобството на онлайн заемите е трудно да се надцени. Добре е да знаете, че ако нещо се случи, не е нужно да се молите за пари назаем от приятели и съседи, а можете да се свържете с официална компания. В повечето случаи ще има надплащане, но отношенията с другите няма да се влошат и няма да е необходимо всеки път да напомняме, че сме се съгласили да изплатим дълга за един месец, а не за една седмица. Предимствата са очевидни и е трудно да не ги използвате, когато избирате между банка и ФБК:

Бърза регистрация: обикновено отнема не повече от 5-10 минути за попълване на въпросник.

Минимални изисквания към клиента. Услугата е достъпна за всички над 18 години. Максималните възрастови ограничения са лоялни и можете да намерите компания, която да работи с пенсионери.

Незабавен паричен превод. Необходимата сума се изпраща на клиента веднага след одобрение и потвърждение на намерението да се вземе заем. Веднага след като банката обработи превода, парите ще бъдат кредитирани на картата или сметката. Обикновено това отнема не повече от 5 минути.

Все повече не връщаме навреме взети бързи кредити

Бързите кредити, по които няма връщане на вноски, са се увеличили с 56% на годишна база през първите три месеца на 2021 година, съобщав...

Автоматична и проста проверка на въпросника. Основното е да въведете данните правилно, така че програмата да намери клиента в базата данни. Доходът и мястото на работа не се изчисляват, ако бързият заем е малък.

Има всички опции за получаване на пари: на карта, в брой или по електронна банкова сметка.

Какви са недостатъците на бързите заеми?

Всичко, включително бърз кредит, има своите недостатъци. Някои клиенти успяват да избегнат сблъсък с тях и възприемат услугите на ФБК като спешни, а не като постоянна помощ. Други категорично не харесват тези недостатъци, но във всеки случай трябва да ги вземете предвид, когато решавате да кандидатствате за заем:

Ограничения в размера. Обикновено можете да получите до 15-20 хиляди....ухаааа, но...това може да не е достатъчно за решаване на проблема.

Какво трябва да знаем, ако обмисляме да теглим кредити

Тегленето на кредити днес е много модерно. Това не е никак случайно, защото този финансов инструмент ни дава чудесна възможност да прит...

Висока лихва: до 2% на ден. Важно е да изберете правилната ФБК и да сравните различни опции, за да избегнете големи надплащания.

Рискът от объркване на ФБК с платен сайт за избор на услуги.

Изкушението да изтеглите много заеми. Това се случва при използване на кредитни карти и микрокредити: лекотата и простотата на получаване на пари е измамна, защото дългът трябва да бъде погасен навреме.

Евентуално кратък период на връщане на дълга.

Бързите заеми са същата услуга като редовните заеми. Те имат свои специфики, предимства и недостатъци. Ако се използва правилно, това ще ви помогне, но е важно да изчислите финансите си и да избегнете забавяния.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно