Забавен хороскоп за жената Риби

8755
Забавен хороскоп за жената Риби
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че жените Риби са изключително забавни, съблазнителни и много загадъчни? Това са много характерни черти за представителките на тази зодия. Те разполагат и с невероятен чар, овладян и спокоен характер, но много често им се случва да летят някъде из облаците.

Тя е съблазнителна, забавна, красива и много загадъчна. Представителките на зодия Риби се характеризират с изключителен чар, спокоен и овладян характер, но много често им се случва да летят из облаците.

Външно те изглеждат кротки създания, но всъщност са много емоционални натури. Способни са едновременно да преживеят дълбока любов, безкрайна омраза, надежда и болка, при това без да имам конкретна причина или виновник за това тяхно емоционално състояние. Способни са на състрадание и съпричастие.

По какви мъже си падат представителките на този зодиакален знак?

- Такъв, който цени тяхната чувствителна природа и грижливост

- Да бъде практичен

- Мъж, който да бъде ценен в своята работа, да бъде всеотдаен и да не обръща особено внимание на маловажните дреболии в живота

Рибата ще сметне за идеален партньор този, с когото може да изживее любов от сънищата, а ще отблъсне партньорите, които се отнасят с подигравки и с неразбиране на нейните мечти. Връзка с огнените зодии като Овен и Стрелец би било пълна катастрофа.

Риби с Риби също едва ли е подходяща комбинация за нещо по-сериозно и с хубав край. На пръв поглед това изглежда като хармонична двойка, но реалността е доказала, че в такава връзка има много подводни камъни. Мечтите си планират заедно, но ако се случи провал, загубата става като огромен камък, който повлича към дъното и двамата.

Мечтателната и срамежлива риба се чувства в свои води и добре разбрана най-вече в компанията на Рака. Разбиращи, съпричастни и в едновременно с това по-овладени от партньорките си, за тях те са идеалния партньор. Доста прагматичния рак споделя нейните емоции, но в същото време не и позволява дългото лутане в празното мечтание. При необходимост предпочита внимателно и тактично да я приземи на земята.

В какво са най-добри водните зодии – Рак, Скорпион, Риби?

В нашата поредица от статии за това в какво са най-добри различните знаци на база на техния елемент - въздух, земя, огън и вода стигаме...

Непрекъснатите мечти на жената Риба в никакъв случай не притесняват и Козирога. Мъжете от този знак дават стабилна опора, на която Рибите могат да разчитат напълно. С този мъж дамата риби напълно може да разкрие своята причудлива природа. Тя може да бъде и любовница и съпруга, защото може да обича дълбоко и искрено.

С дъги зодии, с които Рибите биха могли да имат връзка, това са Водолей и Скорпион. Отношенията им обаче често се оценяват като строго специфични и нестандартни.

Със сигурност обаче животът ви може да бъде доста по-интересен с жените Риби. С тях никога няма да има скука. Защото гледа с очите на дете обкръжаващия свят. Но точно в това е нейният чар. Има способността  да вижда необикновеното дълбоко навътре в обикновеното. Освен, че може да живее истински, тя увлича след себе си и останалите. Тя може да ви припомни по чудесен начин как да се забавлявате, от сърце, истински, без задръжки и без да ви пука, как изглеждате в очите на другите.

Дори и за най-големия скептик, жената риби може да превърне в романтик. Тя винаги знае кога да пусне любимата музика на половинката си. Едва ли ще забрави да запали свещички.

Жената риби притежава неща, която едва ли може да притежава някой друг. Тя посещава всичко на хората, който обича и на това с което се захваща. Буквално потъва в поставените си задачи. Тя много добре знае, че трябва да даде всичко от себе си, за да е истински доволна от самата нея. И го прави непрекъснато!

Цитати, които описват защо Риби не бива да бъдат ядосвани

Хората от зодия Риби обикновени са прекрасни и честно казано не сме чували легенди за това когато са ядосани. В крайна сметка, това мож...

Жената Риби е пъстроцветна!

Жената Риби не е лъжица за всяка уста!

Жената Риби е бижу!

Жената Риби е напълно различна от всички останали!

Защото жените Риби са просто... невероятни!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Витамини и минерали за коса, предозирането на които ще доведе до плешивост

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com