Забавен хороскоп за мъжът Риби

9402
Забавен хороскоп за мъжът Риби
Снимка: iStock/Guliver

Креативни, страстни, изключително колоритни натури... ето ви мъжете Риби! Наистина успяват да приковат вниманието върху себе си. Привличат всичко като силен магнит, но за повечето жени, приятели, роднини, остават една неразгадаема загадка, заключена кутия, пълна мистерия! 

Мъжът Риба си има своята особеност: абсолютен фантазьор. Трудно ще различи желанието от реалността. Дори да реши да използва само разума си, той пак е убеден, че до реалността е само крачка. Подвластен на емоциите си, импулсивен, с наполовина ум в този свят и в другия с другата половина... с него е много трудно, без него - още по-трудно. Как да устоиш на такъв мъж?

Мъжът Риби и кариерата

В никакъв случай корпоративния свят не е най-подходящото място за мъжа Риби, така че за нормална работа от осем до пет просто забравете. Това е човек, който трябва да използва своето творчество и когато успее да направи това, може да се посвети на изпълнените задачи. Най-подходящите професии за мъжа риби са музикант, писател, съветник, детектив, архитект или социален работник. 

Забавен хороскоп за жената Риби

Знаете ли, че жените Риби са изключително забавни, съблазнителни и много загадъчни? Това са много характерни черти за представителките ...

Мъжът Риби и любовта

Истинската и дълбока романтична любов е висшата цел за мъжа риба. Неговото сърце е вярно и обича с безкористна чистота. Мълчалив и срамежлив, той често пъти не се насочва директно към потенциален партньор. Предпочита да очертае ситуацията, да плува в кръгове, преди да предприеме какво и да бъде действие. Мъжът Риба едва ли би могъл да се влюби от пръв поглед. Това ще стане бавно и внимателно. Той очаква любовта да бъде съпроводена с фойерверки, страст, магия...Според неговите очаквания, животът му би се променил, едва след като открие своя специален партньор.

Мъжът Риби и здравето

Интензивността и емоционалността, която има мъжът Риба може да му доведат различни главоболия, но също така могат да са резултат от голяма преумора. Много вечери до късно, поредната разходка до шведската маса и още една напитка могат зле да се отразят на неговото здраве и понякога това е отговорът на въпроса, защо често пъти мъжът Риба има ниско ниво на енергия. 

Честно казано - няма смисъл да се опитвате да го промените. Трябва само да бъдете в пълен синхрон с неговото настроение. Стига да искате, разбира се. Единственото, което може да направите, е да коригирате леко ситуацията с мили жестове или подаръче, с комплименти. Това ще бъде оценено от него и ще промени негативното му настроение.

В какво са най-добри водните зодии – Рак, Скорпион, Риби?

В нашата поредица от статии за това в какво са най-добри различните знаци на база на техния елемент - въздух, земя, огън и вода стигаме...

Можете да трогнете мъжът Риби с жест внимание, с грижа са самият него, като сготвите вкусна гозба, или дори една картичка без да има конкретен повод. В никакъв случай не се опитвайте да бъдете натрапчиви, защото той ненавижда посегателството върху неговото лично пространство. Колкото и да бъде "твой", някъде там вътре ще си остане винаги и само неговото кътче. 

Подарък за мъж Риби

В него няма претенциозност относно материалните прояви на любезност, внимание и любов. Ако организирате екскурзия до любопитно място, но не му подарите абсолютно нищо в ден на негов празник, със сигурност няма да ви се разсърди и ще бъде много щастлив.

Прекрасния подарък, който можете да му направите е тясно свързан с неговите творчески изяви. Нов инструмент, дърво за дялкане или материали за рисуване - всичко това е отлична идея. Някой групи Риби са увлечени по езотериката, така че подарък в тази област също би бил доста вълнуващ за него.

Избягвайте обаче да подарявате нещо практично - ще се зарадва и ще го използва, но едва ли ще остави хубав емоционален отпечатък в съзнанието му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com