Загиналият рапър Кобака въртял бизнес със заложни къщи

32427
Загиналият рапър Кобака въртял бизнес със заложни къщи
Снимка: Facebook

Костадин Кобаков, който бе намерен тази сутрин в Пловдив мъртъв заедно с любовницата си, сякаш е предрекъл смъртта си в едно от последните си интервюта. През 2017 година той гостува в закритото вече предаване на Милен Цветков по „Нова телевизия“.

Поводът е издаването на новото му парче „Boom (Wake up)”, в което той пее срещу наркотиците. "Искам да покажа на всички, че може да се прави ъндърграунд рап, без да се пее агресивно за наркотиците", казва той.

"Доста неща ми се случиха, след като прекъснах да пея, животът така ме завъртя. Не съм употребявал наркотици, само понякога с приятели", твърди Кобака.

В това интервю Кобака коментира и най-известното си парче - "Не всичко е пари". И точно там сякаш предрича смъртта си: "Истинската любов няма как да я купиш с пари. Може би любовта не е вечна. Преди 10 години имах любовна драма, когато чух една твоя реплика, Милене - сами се раждаме, сами умираме. Тогава това ми помогна в този ден!"

Кобака от "Гумени глави" е задушилият се в автомобил в Пловдив

40-годишният собственик на казина и заложна къща Костадин Кобаков е мъжът, който се е задушил в гараж в пловдивския квартал "Христо Сми...

Костадин Кобаков е въртял бизнес със заложни къщи и интернет търговия, установи проверка на „Блиц“ в Търговския регистър. Доскоро тримата са управлявали "Заложна къща "Клипс" в Пазарджик, но от края на миналата година тя се води само на името на баща му Атанас и майка му Доля.

Кобака записва първите си рап песни непрофесионално. През 1998 година официално започва музикалната си кариера, когато "Гумени глави" издават първия му албум. Има общо четири албума.

През 2005 година той спира да се занимава професионално с музика и оттогава не е излизал на сцена. Независимо от това все пак продължава да прави музика. Последното му парче - "Събуди се" е издадено през 2017.

Тялото на Костадин Кобаков и приятелката му бе намерено днес в автомобил, паркиран в гаража на кооперация. До него е имало портфейл с около 5 хиляди лева. Близки на рапъра предполагат, че той е влязъл в гаража с любовницата си и двамата са се задушили от газовете на автомобила. Кобака е имал апартамент в същата кооперация, но още не е бил обзаведен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com