Защо болката, която някой ви е причинил, му се връща

16823
Защо болката, която някой ви е причинил, му се връща
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас си задава едни и същи въпроси, свързани с истината за живота. Ако сте наранили някой човек, не е чудно, че след известно време всичко това се връща към вас подобно на бумеранг. Страданието в живота се среща при всички хора. Животът е низ от изненади и затова когато най-малко подозираме, той може да ни постави на изпитание и да ни накара да страдаме.

Понякога всичко е наред и внезапно нещата се объркват. Проблемите водят до нови проблеми, всичко се навързва и ние започваме да се отчайваме и да се депресираме.

5-те зодии, които издържат на болка

Бабите винаги са казвали, че "Юнак без рана не може!", а тези думи сякаш се отнасят за всичко, което се случва в живота ни. За да се на...

В такива моменти е най-важно да запазим хладнокръвие и да мислим трезво над нещата. Трябва да потиснем емоциите и да наблегнем на разума. Целта е да се научим да мислим по-философски и по-глобално.

Когато някой ви е нанесъл някаква травма, вие копнеете да му го върнете тъпкано. Искате отмъщение и се стараете да го постигнете на всяка цена. Това го правите, за да го накарате да страда така, както сте страдали вие. Ако не можете да го постигнете се надявате животът да му го върне. И когато нищо от това не стане факт, вие се поболявате и започвате да си мислите, че съдбата ви е обърнала гръб и всичко е насочено срещу вас.

Всъщност това не е вярно! Въпрос на време е животът да подреди всичко на мястото му. Ще дойде момент, в който този човек ще си получи заслуженото, без ни най-малко да очаква. И това, което е направил с вас, ще му се стовари рязко на главата.

Това е така, защото енергията, която сте насочили към този човек го застига все някога.

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 14 – 18 ЮНИ

Понякога в живота на човек се появяват не малко трудности и изпитания, пред които той трябва да се изправи. В противен случай никога не...

Може би на някои да им се струва като случайност, а на други като съвпадение, но човекът ще получи заслуженото си. Независимо дали е свързано с любов, кариера или семейство. Възмездието ще го застигне и той ще се почувства толкова безпомощен, колкото сте били и вие.

Хората, които се държат зле и нараняват останалите, ще се държат така, докато болката, която са ви причинили, не ги застигне и тях. Те обичат да нараняват останалите, но не са наясно, че рано или късно ще изпитат още по-голяма болка от действията си. И те няма да могат да се справят с това, докато вие вече ще сте здраво стъпили на земята и ще продължите напред. Затова вярвайте повече в силата на живота.

Може и да сте изпаднали във временно затруднение, но помнете, че Вселената бди над вас и няма да ви обърне гръб. А тези, които са ви причинили страдания и болка, ще изпитат същите чувства.

Всяко страдание е опит - трябва да го надграждате. Болката се преживява, тъгата прераства в щастие, затова не се предавайте, а се борете докрай. Когато осъзнаете, че някой ви е наранил, вие просто му кажете сбогом. Не е нужно винаги да сте отмъстителни, защото съдбата си знае работата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com