Защо мъжете не признават чувствата си

16771
Защо мъжете не признават чувствата си
Снимка: iStock/Guliver

Жените обичат с ушите си! И все пак, не всеки има късмет да чува това, което иска. Някои просто не са способни на страстни речи и нежни разкрития.

Жените обичат не само да знаят за любовта на своя избраник, но и да чуят потвърждение за това. Има мъже, които не искат или не могат да признаят чувствата си. Съществуват и пет типа най-чести причини за това. Ето кои са те:

Наистина не обича

Понякога мъжът би се зарадвал да признае чувствата си, но все още не е сигурен в силата им. Някои представители от мъжки пол искат първо да се уверят, че до тях е „същата“ жена и чак тогава да говорят за любов. Може да има и друга причина - те се нуждаят от „удобна“ девойка за известно време, но ще признаят на другата.

Не съм сигурен за чувствата

Ако мъжът не е коварен тип, който временно затопля женското легло, а отговорен човек, признанието му за любов означава много. Някои психологически травми или ограничители могат да го забавят или да изчакат някакъв знак, преди да произнесат заветната дума, започваща с „л“. Но когато го направят, това ще е истинско, а не за показ.

Страхуват се от изгаряне

Не само жените грешат по отношение на мъжете, но и мъжете грешат по отношение на жените. Негативният опит от минали връзки може да е наложен върху нови. Така момичетата трябва да чакат дълго време за признаване на чувствата си. Така на избраните трябва да се даде време за поглед и мисли.

Вече признах

Някои мъже са убедени, че най-доброто признание са техните действия. Той е там, прави всичко за нея, готов е да направи компромис. Но той не е готов постоянно да крещи за любовта си, особено ако вече е признал чувствата си. Има и два възможни сценария. Тогава той искрено мисли така или не се интересува от чувствата на партньора си.

Той е "истински мъж"

Последиците от класическото възпитание на момчетата е вътрешната забрана на мъжа да плаче, да бъде слаб и да говори за любов. Той може да крие чувствата си до последно или да мълчи, ако има проблем във връзката. Една фина умствена организация може да доведе до раздяла, ако младежът не може да надвие себе си. И ако е готов да реши проблемите си с психолог, тогава може да стане чувствителен и нежен партньор в живота.

Дори когато мъжът мълчи за чувствата, има признаци, че той все още обича избраницата си. Има толкова много начини да се "изповядаш". Това е нежна прегръдка, строго изискване да си сложите шапка на студа и желанието да се видите вкъщи, след като се стъмни.

Жените трябва да могат и да четат между редовете!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...