Защо мъжете обичат да спят с ПО-ВЪЗРАСТНИ жени

32826
Защо мъжете обичат да спят с ПО-ВЪЗРАСТНИ жени
Снимка: iStock/Guliver

Мъже винаги помнят тези спомени като най-страхотните моменти от живота си. Споделят, че изпитват трудност да намерят жена на своята възраст, която да успее да покрие очакванията им, след като са се отдали на по-опитна дама. Ето няколко причини, които мъжете споделят, по въпроса за сексуалното превъзходство на по-зрелите дами.

 

Как обичат да флиртуват мъжете, според зодията им

За някои от тях, флиртът е истинско изкуство. Флиртуват с всичко и с всеки и просто не могат да контролират желанието си. Други обаче, ...

1. Това е игра на числа. Преди съпругът си са има определен брой сексуални партньори. След развода е имало допълнения, което означава голям брой на сексуалните им изживявания. Това предполага огромен опит, който не бива да бъде пропилян.

2. Знаят точно какво искат. Увереността и липсата на скромност идва с годините. Когато момичето не знае какво иска, момчето не може да му го даде. За сметка на това, възрастните партньорки са се уморили от странни пози и фетиши. Перфектно знаят какво и как точно искат, за да изпитат пълно удоволствие.

3. Знаят какво искат мъжете. Сблъсквали са се с различни мъже и различни желания. Научили са кои пози възбуждат и доставят най-голямо удоволствие. Ако има нещо, което не знаят, биха потърсили, за да разберат. Не оставят удоволствието на заден план.

4. Наслаждават се толкова, колкото и по-младите им партньори. Нямат никакви илюзии за връзки и създаване на впечатление. Отдават се напълно на удоволствието и не позволяват на нищо да ги смути.

Чудиш се дали те иска само за секс? Виж тук!

Момче среща момиче. Двамата правят секс. Момичето се чуди дали той я използва само за удоволствие в спалнята. Звучи ли ви познато? С п...

5. Винаги намират младите мъже за привлекателни. Нямат огромни очаквания за външния вид и напълното се наслаждават на голото мъжко тяло. Това сваля и мъжките комплекси - няма защо да мислят за пропусната тренировка във фитнеса.

6. Уверени са в тялото и сексуалното си излъчване. Младите момичета може и да могат да говорят страстно в леглото, но по-възрастните им конкурентки се чувстват удобно в голото си тяло. Без притеснения!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com