Защо връзките се провалят - 5 навика, които водят до разпад

11120
Защо връзките се провалят - 5 навика, които водят до разпад
Снимка: Pexels

Доста е трудно двама възрастни да съществуват на една и съща територия. Неизбежно възникват конфликти и недоразумения. Навиците на другите са досадни и могат да доведат до окончателна раздяла, без значение какви са били чувствата и на двамата.

1.       Прекалено силна връзка

5 от най-неподходящите подаръци за ОСМИ МАРТ

Обичайно около празника на жената, техните половинки изпадат в лек стрес, относно подарък и в опит да не се клишират с букет орхидеи, и...

Двама души неусетно се превръщат в едно цяло, наречено „ние“. Това същество има същите мисли, дейности, цели и дори дрехи. Когато партньорите не са заедно през деня, те постоянно говорят по телефона. Освен това разговорът е лишен от информационно съдържание, той е проектиран да поддържа невидимата „пъпна връв“. Съпрузите не могат да почиват или да се забавляват без сродната си душа и всички действия се извършват с поглед върху любимия.

Така се държат много млади двойки. Липсата на опит, романтика, младост води до допускане на такива грешки. Добре е, ако връзката се развива в положителен аспект, в противен случай можете да получите сериозна психологическа травма, ако някой от съпрузите реши да прекрати връзката. Всяка личност трябва да има индивидуално пространство и свободно време.

2.       Липса на личностно развитие

След като са получили желаното семейно щастие, двойките се успокояват и започват да мързелуват. Те се интересуват само от семейния живот и свободното време. Животът на 80% от двойките се състои от ежедневни неща - вечери в тесен кръг, почивки с близки приятели, работа, домакински задължения, летни ваканции. Скучното съществуване ви кара да търсите нещо ново и необичайно отстрани.

3.       Скрити претенции

Мъжете от тези три зодии са истински кошмар за жените

Те, по принцип, са очарователни, но в началото, ако започнат да се съмняват в избора си, могат да се превърнат в истински чудовища ... ...

Не си струва да се премълчават претенциите и оплакванията. Те бързо се натрупват и унищожават дори наразрушим съюз. Понякога е достатъчно да говорите с любимия, за да премахнете недоразумението. Трябва да се научим да споделяме своите чувства и преживявания.

4.       Липса на внимание

Работата, децата и ежедневието отнемат цялото им свободно време, но няма достатъчно време за любимия човек. Заетостта води до неприятни последици и дори до раздяла. Страстта постепенно избледнява и нуждата от интимност намалява.

5.       Не се грижите за себе си

Удобната пижама и опънатите панталони убиват страстта. Невъзможно е да обичаш странното, недодялано същество с мръсна тениска и спортни панталони, които са се настанили край вас. Жените се грижат за себе си не заради мъжете, а за да се чувстват уверени в своята привлекателност, това не бива да се забравя. Важно е да продължите да се грижите за външния си вид - да купувате красиви дрехи, да правите маникюр и коса.

Как отмъщаваш според зодията

Хората, които са родени под различните зодиакални значи, отвръщат по различен начин на ударите срещу себе си. Една запазват самооблада...

Ако ревизирате поведението и навиците си навреме, можете да спасите и укрепите всяка връзка.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com