Знаците, че той е влюбен във вас

24497
Знаците, че той е влюбен във вас
Снимка: iStock/Guliver

Разбира се ние жените си задаваме този въпрос, който ако не проучим няма как да разберем. Много често се питаме дали мъжа, с когото се срещаме, наистина е влюбен или просто си играе с нас. В същност няма как да разберете отговора на 100%. Дори и директно да го попитате пак не е гаранция, че ще ви каже истината. Един от най-трудните моменти за жената е именно да разгадае мислите на своя избраник. За щастие, има някои малки неща в поведението му, които той няма как да скрие и ще го издадат веднага, ако наистина е влюбен. Запознайте се с факти и действия, които ще ви подскажат, че той вече е хлътнал до уши по вас.

Усмивката

Седмичен хороскоп за 22-28 януари

Овен Новата седмица ще изиска от вас повече постоянство и дисциплина в служебно отношение. В личен план няма да са ви излишни и такива...

Ако искате да разберете дали той е влюбен във вас, обърнете внимание на усмивката му. Винаги се познава погледа и усмивката на влюбения мъж. Ако си поставите за цел да го следите при следващата среща ще видите как усмивката му и излъчването му грейват, когато ви види. Имайте в предвид, че при мъжете усмивката е рядкост.

Очите

Ако мъжа, когото сте избрали, не е от тези, които се усмихват, то можете да разберете дали е влюбен във вас по начина, по който ви гледа. Търсейки често погледа ви, това със сигурност е знак, че има интерес към вас и не сте му безразлична.

Търси близостта ви

5 неща, които гарантират, че той не ви харесва

Има моменти, в които ви се иска да влезете в главата на желания мъж и да разберете какво наиситна се случва там. Той ви дава разнопосоч...

Това, че иска да е около вас, означава, че компанията ви е приятна за него, а в някои случаи дори да си мълчите му е достатъчно. Елементарна прегръдка може да ви покаже истинските му и искрени чувства и намерения към вас.

Прави ви комплименти постоянно

Разбира се комплиментите и уважението са положителен фактор, който спокойно ви подсказва, че не сте сгрешили в избора си. Когато един мъж показва истинско уважение и постоянно ви прави комплименти, то е напълно ясно, че интереса му към вас не е приятелски.

Това са само част от признаците, които показват, че мъжа с когото излизате има чувства към вас. Ако ги забележите, то можете спокойно да си отдъхнете и да се наслаждавате на времето, което прекарвате с него.

Януарско освежаване

Навярно вече ти е омръзнало от безкрайното празнуване и висене на/около/под маса, което започва някъде около 20-и декември, продължава ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com