Зодиакалните знаци: Кои са най-сериозните и кои най-забавните

18757
Зодиакалните знаци: Кои са най-сериозните и кои най-забавните
Снимка: Getty Images/Guliver

Всеки има способността да бъде забавен от време на време (дори Мария от счетоводството), но всички познаваме хора, за които хуморът просто изглежда естествен. Тези любители на забавлението обичат да бъдат център на вниманието, карайки всички около тях да се усмихват. Както всяка друга личностна черта, способността на човек да бъде забавен може да бъде силно обвързана със зодиакалния му знак. Някои знаци са просто естествено остроумни, докато други са страхотни разказвачи на истории. Някои знаци предпочитат да се отдръпнат и да се насладят на смеха, вместо да го създават сами, а други предпочитат да споделят шегите си тихо в ъгъла.

12. Козирог (22 декември - 19 януари)

Всеки знак може да бъде смешен, но Козирозите предпочитат да се контролират, вместо да оставят емоциите си (или смеха) да се покажат на света. Отпуснете се малко и не се страхувайте да се забавлявате и да покажете хумора си на света!

11. Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеите не са в дъното на списъка, защото не са забавни, просто предпочитат да се наслаждават на хумора на другите, вместо със свои шеги. Водолеите често се затварят за другите, като предпочитат да споделят хумора си само със сплотена група, защото споделянето с непознати ги кара да се чувстват странно.

КАКВО ПРАВИ ЖЕНАТА ВОДОЛЕЙ ТОЛКОВА СПЕЦИАЛНА

10. Рак (21 юни - 22 юли)

Ракът е кралят на самоиронията, което е весело за близките му хора, но може да бъде неудобно за тези, които не разбират шегата. Не забравяйте да се свържете с хората около вас, за да се уверите, че те знаят, че се шегувате и за нула време ще ги заслепите с остроумието си.

9. Телец (20 април - 20 май)

Телецът е известен с това, че е скромен и спокоен. Такова е и чувството му за хумор. Той няма да споделя шегите си на всеослушание, а само на най-близкия си човек в компанията. Но понякога, да споделите с всички шегите си е много полезно, ако искате да създадете повече приятелства.

8. Риби (19 февруари - 20 март)

Интересувате ли се от вълнуваща, весела история? Рибите са тук, за да ви я разкажат. Рибите обожават да разказват забавни истории, но понякога могат и да загубят своята публика. Не забравяйте винаги да се свързвате с хората около вас, за да сте сигурни, че това, което им разказвате, все още им е интересно.

7. Дева (23 август - 22 септември)

Девата е зодиакалната кралица на сарказма и тяхното сухо, самоунищожаващо чувство за хумор кара всички около тях да се чудят какво точно им разказва: виц или ужасяваща исторя. Те са тези, които ще могат бързо да посочат иронията във всяка ситуация.

6. Скорпион (22 октомври - 21 ноември)

Скорпионите обичат дълги, дълбоки разговори, но това не означава, че не могат да го подправят с малко хумор! Разбира се, това може да е тъмен хумор, но той също може да бъде смешен, когато се поднесе правилно на слушателите.  

Неговата зодия издава какъв съпруг ще бъде

Една дама и добре да живее все някога… се омъжва. Семейният живот може да бъде пътуване с влакче на ужасите или райско щастие и ...

5. Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете са естествени изпълнители, които обичат да бъдат в центъра на вниманието и да бъдат забавни им помага да правят точно това. Сещате ли се за онзи приятел, който обича да разказва скандална история, пълна с преувеличение за комедиен ефект? По всяка вероятност той е зодия Лъв.  

4. Овен (21 март - 19 април)

Овните са известни със своето глупаво, безгрижно чувство за хумор и често използват жестове, за да са сигурни, че всички ще разберат шегата им. Естествено родени лидери, Овните често използват шеги, за да се харесат на своите съотборници, колеги и приятели, за да им покажат, че с тях светът е по-забавен.

3. Близнаци (21 май - 20 юни)

Зодиите, които са готови да рискуват всичко за ЛЮБОВТА

Представителите на някои зодии са готови да рискуват всичко заради любовта. Изненадващо е, че те притежават безграничен оптимизъм. Нада...

Близнаците са известни с дарбата си да се шегуват като в същото време го правят елегантно. Те могат да се подиграват и да иронизират други хора без никой да се обиди. Това е тяхната дарба, която често ги измъква от сложни ситуации.

2. Везни (23 септември - 21 октомври)

Супер приятелски настроените Везни са социалната пеперуда на зодиака, така че не бива да ни изненадва, че те са и един от най-забавните знаци. Везните се хранят с енергията на другите, така че ако се усмихвате, те се усмихват. Означава ли това, че понякога те ще стигнат до срамни крайности, за да са сигурни, че всички около тях се забавляват? Да.

1. Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Остроумието и хуморът  идват много лесно за Стрелеца, което ги прави най-забавния знак в зодиака. Стрелците са известни с това, че могат да открият хумора във всяка ситуация и те са склонни да бъдат онзи приятел, който ви кара да се търкаляте по пода, смеейки се от сърце. Стрелците са идеалните приятели, които да бъдат с вас по време на криза, защото ще успеят да намерят забавното във всяка ситуация. Те са фантастични разказвачи на истории и още по-фантастични приятели. Всеки от нас трябва да има по един Стрелец в приятелския си кръг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com